Hoşlandığım kişinin arkadaşı benden hoşlanıyor

zehra231

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
441
107
123
Ankara
Merhabalar :)

Ben birinden hoşlanmaya başladım. Bir şekilde çok yakın olmasak da arkadaş olduk. Bu sene başında tanıştık. Bir de geçen seneden beri tanıdığım bir arkadaşım var.

Bunların ikisi yakın arkadaşlar. Bizim de gel zaman git zaman muhabbetlerimiz oldu. Derken hoslandigim çocuğun arkadaşı bana sürekli mesaj atmaya başladı. Bana açılacak gibi ama ben kesinlikle istemiyorum. Bana açılmadan nasıl belli edebilirim? Hoşlandığım kişinin benden hoslandigini düşünmüyorum. Bakismalarimiz vardı ama bakismalardan mana çıkarmayı sevmiyorum. Yani bilmiyorum ama bu durumda hiç şansımız kalmadı sanırım.

Ama bana yazan kişi her kıza yazan bir insan. Beni gerçek anlamda sevdiğini düşünmüyorum.

Bu durumu çevirmek mummümkün değil değil mi? Fikirlerinizi bekliyorum.

Cevap vermeyin.Ya da tek kelimelik cevaplar verin evet,hayır şeklinde.Genelde bir süre sonra bırakıyorlar böyle yapınca.

Hep öyle olur sen birinden diğeri senden bir başkası senden hoşlanandan en son herkes bahçıvandan ay dur bahçıvan bu konuya olmadı hehe neyse :D
Ya hep böyle oluyor konunun ana teması bu

Hislerim ciddiyse açıkça söylerdim ondan hoşlanıyorum diye.
İşime gelirdi :D

Bir zamanlar ben :bicak:
Ben körkütük aşık falan olmadığım için ikisinden de uzak durmayı tercih etmiştim :duduk:
Çok da iyi yapmışım:110:

Her iliskimde yasadigim sey :( Ben kardesimmis gibi davranip kendimden sogutuyorum ama esas oglan da kaciyor bu arada...

'Sen çok iyi bir dostsun', 'iyi ki arkadaşımsın' gibi imalarda bulunabilirsin. Ya da iletişimini çok kısıtla, görüşme ve karsılastıgında soğuk davran:)

Back
X