- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.110
- 33
- Konu Sahibi napoleon28
-
Borç onun değil aslında. Hepimize ödeme yapılacaktı. O benimkini kendi yolladı.Jest falan değil bir an önce borcunu ödemek için yapmış olabilir
Haklısınız. Olsun çıkmasa da çıkarayım birazBunlardan bir anlam çıkmaz
Zor durumda değilim. :)Cok anlam cikar bence. Borc ona ait degil ve kendi parasindan gonderiyor. Zor durumdaysan ve bunu biliyorsa, arkadas yardimi denebilir belki. Diger turlu hoslaniyor senden bariz belli.
Demedim. İnatla iletişime geçmiyor. Ama inadına yenilecek. Falımda çıktıAbi senden hoşlanıyor olabilir. Abi teşekkür ederim ama hayırdır diyin bakalım bi
Evet o da olabilirHoşlanıyor olabilir ama şu da var yengeç burçları çok merhametli olur. Yani sırf arkadaş olduğunuz için de göndermiş olabilir
Bence de bir ışık var gibiZor durumda değilim. :)
Yardım et beraber bakalım tatlımgelinlik bakmaya başla
Kendince erkeklik yapıyor işte yaa... Ne bileyim bence de çirkin.Her şey gönlünüzce olsun inşallah ama bir bana mi garip geldi, çok samimi olunmayan birinin, zorda olmayan birine jest olarak para yollamasi?
Çirkin bir davranıs bence ya
Cok daha tatli jestler olabilirdi, paranizi da ne de olsa alirdiniz ordan.
hadi yaa psikopat demek ))) aman ben almayayım o zaman kalsın ahahahhaSebebini sorun, iletişime geçmek zorunda kalın diye kendince bir hamle yapmış bence. Sizden hoşlanmakla birlikte hoşlandığını açıkça söylemek yerine dolambaçlı yolları tercih etmesi bu insanın sizi biraz yoracağı düşüncesini uyandırdı bende. Ayrıca niçin boşanmış onu da öğrenmekte fayda var.
Not: Kaç tane yengeç burcu erkeği gördüysem güler yüzlüydü ama içinde psikopat vardı. Dikkat edin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?