hoşlandığım kişinin son hareketi :))

Telepati ne alaka ya?
in "son hareketi" 'nin bundan kaynaklandığını düşünüyorsanız bari herkesin parası ödensin diye uygulasaydınız, sadece sizin para için değil
Bu arada in ilk hareketi neydi? :)
İlk hareketi doğum günü kutlaması vardı orrtak arkadaşımızın orda bir iki kaçamak bakışını yakaladım sonra sosyal medyadan ekledi ama pek konuşkan değil.

Ooo, yengec burcu, telepatik ve ustelik falinizda da cikmis. Boyle trio zor bulunur.

Yerinizde olsam balayinda giyecegim jartiyeri seciyor olurdum.
O kısmı çoktan geçtim. Balayında direkt üstüne atlayacağım zaten jartiyerle filan uğraşamam.

Borçlu kalmayı sevmiyordur bir an önce aradan çıkarmak istemiştir, ne var bunda bir ben mi anlamadım?

Bence hemen davetiye bastırmaya başla Şaka bir yana, hoşlanıyor olabilir. Ayy inşallah hoşlanıyordur hadi dua edicem senin için. Böyle tatlı heyecanları çok severim.

Bence hemen davetiye bastırmaya başla Şaka bir yana, hoşlanıyor olabilir. Ayy inşallah hoşlanıyordur hadi dua edicem senin için. Böyle tatlı heyecanları çok severim.

Ne ödemesi olduğunu bir ben anlamadım sanırım birisine borç verdiniz onun ödemesi mi , yoksa iş yeri herkese ekstra bir şey yatıracaktı onun ödemesi mi , kim kime borçlu kim alacaklı anlayamadığım için yorum yapamıyorum malasef ki

borç onun borcu değilse ne münasebet bana para yollaması? Iban’ınızı nerden biliyor?
Ben geri yollardım. Sadaka mı istedim nerden çıktı bu diye.
Şirkette çalışıyor, aslında merkezden yapılacaktı ödeme işte. ahahaha Sadaka aynen.
Ibanı herkes birlikte verdi, o merkeze iletti diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…