- 20 Temmuz 2020
- 847
- 1.110
- 33
- Konu Sahibi napoleon28
-
İlk hareketi doğum günü kutlaması vardı orrtak arkadaşımızın orda bir iki kaçamak bakışını yakaladım sonra sosyal medyadan ekledi ama pek konuşkan değil.Telepati ne alaka ya?
in "son hareketi" 'nin bundan kaynaklandığını düşünüyorsanız bari herkesin parası ödensin diye uygulasaydınız, sadece sizin para için değil
Bu aradain ilk hareketi neydi? :)
O kısmı çoktan geçtim. Balayında direkt üstüne atlayacağım zaten jartiyerle filan uğraşamam.Ooo, yengec burcu, telepatik ve ustelik falinizda da cikmis. Boyle trio zor bulunur.
Yerinizde olsam balayinda giyecegim jartiyeri seciyor olurdum.
O kısmı çoktan geçtim. Balayında direkt üstüne atlayacağım zaten jartiyerle filan uğraşamam.
Borçlu kalmayı sevmiyordur bir an önce aradan çıkarmak istemiştir, ne var bunda bir ben mi anlamadım?Selam.
Hemen konuya gireyim. Bu kişinin çalıştığı şirkette ikimizin ortak tanıdığı var. Yani benim arkadaşım da bu şirkette çalışıyor. Hoşlandığım kişi yengeç burcu. Az konuşan ağır bir tarzı var. Şimdi şöyle bir olay gerçekleşti. Ödenmesi gereken bir meblağ vardı birkaç kişiye. Benim de dahil olduğum bir grup. Küçük bir iş meselesiydi ayrıntıya gerek yok. Ayın 26'sında para yatacaktı ama gecikti. Yani kimseye yatmadı. Benim yengeç de gecikince bana yollamış kendi parasından. Nasıl bir anlayış bu? Niye böyle etti şimdi? Aramızda resmi bir şey yok. Ben bir şeyler hissediyorum ama o hiç belli etmiyor. Sadece his. Belki içi bomboştur yani jest yapmak istemiştir bilmiyorum. Sadece arkadaşız şuan. Instg. takipleşiyoruz sadece. O da benim gibi boşanmış eşinden. Yaşça büyük benden 10 yaş.
Telepati var mı sizce? Hislerim karşılıklı mıdır?
ahahahah yine hakarete gelenler olacak kesin hemen hazırlanayım...
Soru sormayın nolur sadece yorum yapın.
Zeynep Ergül sen misin bacım ???Eli boşa ağa uyur derler, eli doluya ağa buyur. Senin ağa uyur bacım. ( Sadece yorum yaptım, azıcık güler yüz tatlı dil be bacım niye hakaret edelim ki)
bana öyle geliyor.Aranızda bir dialog başlasın diye yapmış olabilir mi?
borç onun borcu değilse ne münasebet bana para yollaması? Iban’ınızı nerden biliyor?
Ben geri yollardım. Sadaka mı istedim nerden çıktı bu diye.
Harcamadım, duruyor.Ben geri yollardim parasini.
Şirkette çalışıyor, aslında merkezden yapılacaktı ödeme işte. ahahaha Sadaka aynen.borç onun borcu değilse ne münasebet bana para yollaması? Iban’ınızı nerden biliyor?
Ben geri yollardım. Sadaka mı istedim nerden çıktı bu diye.
Gerisin geri yolla.Harcamadım, duruyor.
Yollayayım mı valla aslında bu da iyi fikir. daha yeni gördüm ayağına yatarım. belki o zaman kendisi bana döner.Gerisin geri yolla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?