Hoşlandığım kişiye açılmak istiyorum

Tepkiden korkmasaydım bile "sırf hoşlanıyorum" diye gidip bir adama açılmazdım...

Erkekler kırk takla attıkları hanımlara -sanki peşlerinden koşup yücelten kendileri değilmiş gibi- kapıyı gösterdikten sonra "Senden hoşlanıyorum" diyen birine neler yaparlar düşünmek lazım... Hele böyle "alengirli" bir mevzuuda daha da dikkatli olmak lazım...

Durgun suyu bulanıklaştırmayın, huzurunuzu kaçırıp pişman olmayın... Tatsız sözlerin muhatabı olup, kendinizi istemediğiniz olayların içinde bulmayın...

Sizin için hayırlısıysa ve onun da sizinle beraber olmak istediğine inanıyorsanız arkadaşça görüşmeye devam edersiniz, ondan bir adım gelir ve iş sonuca bağlanır zaten...

Aşk nelere kadir... Başlarken heyecandan mide, biterken sıkıntıdan baş ağrıtır... Yine de sakınmaz insan kendini...

ilk adımın her zaman erkek tarafından atılmasının taraftarıyım.bence duygularını kesinlikle açma derim.zaten karşıdaki kişi senden hoşlanıyorsa mutlaka adım atar.ilerde pişman olmaktansaa hiç bir şekilde bişey yapmamak en mantıklısı.

Son düzenleme:
Neden açılmak istediğinizi anlamadım..
Adamla zaten tanışıyormuşsunuz.. Onun size karşı duyguları olsa zaten gelip konuşur.. Belki sizi biraz daha tanımaya çalışıyordur belki de aklında başka bir plan vardır..
Acele etmenize ne gerek var ki?

Çocuğa açıldığında, cocuk senden hoşlanmıyosa büyük ihtimal sana; "arkadaşımla cıktın ona böyle bir şey yapamam dicektir. (arkadasıyla cıkmak değilde, görüşmüş olsan bile o sana "çıktın" dicektir, çok büyük ihtimalle. )

Ama eğer hoşlanıyosa senden, bir şekilde kabul etse de, insanların ağzı torba değilki büzesin, tepkilere, eleştirilere açık olmalısın...

Son olarak, benim fikrim, hiçbir şey yapmaman, ona duygularından bahsetmemen. Eğer onda varsa sana karşı bir şeyler, o açılacaktır zaten sana ...

acilma hata edersin
o senden hoslaniyor olsaydi zaten soylerdi

hoslansan bile acilma bence cünkü eger ileride olumlu bir seyler olursa haaa bak bu kiz benim pesimden kosmasaydi gelipte bana anlatmazdi diyebilir kiii erkek yani kesin der bence dememen gereken bir sey bu ileride senin üzülmemen icin arkadas cevremde cok oldu da böyle durumlar ondan biliyorum canim tabi kendin bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…