• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşlandığım kişiye yazmalımıyım?

Bunu da mi gormediniz?

Hastasiniz hadi insaniyet namina hastaneye goturecek olsun sanki kimsesizmissiniz gibi...

Sonra bir seyler yapariz ne demek...

Bir seyler yapacak kadar iyi halde olsaniz kursa gidersiniz zaten...

Adam resmen kurs disinda da takilalim demis...

Ustune 'ozlersen yaz' vs...

Simdi size ve bunlari okuyan cok kisiye bunlar normalmis gibi geliyor ama...

Bunlari sizin hoslandiginiz biri degil de baska birinin yazdigini, teklif ettigini dusunun bir de...

Sizin gibi daha kac kisiye bunlari soyledigini anlamak zor olmaz o zaman...

Size ve fazla romantik, iyimser olanlara sevimsiz gelebilir yazdiklarim...

Ben yine de yazmis olayim da belki ileride okursunuz, faydasi olur... :ssz:
evet canım dediklerini bende düşündüm erkek bir arkadaşıma anlattım hatta o erkek gözüyle çok hasta olduğunu bilmediği için öyle demiştir dedi özlersen yaz olayıda onun tarzından dolayı samimi bir yapısı var canım çok fazla yargılamak istemiyorum akışına bırakmak istiyorum şimdilik fakat haklısın canım..

Bu saatlerde yaz bence isi gucu olmaz sabah ya da oglen disarda olabilir :) birde baktin mi twitterda diger seninle ayni yakinlikta olan ogrencilerini de takip ediyor muydu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır canım takip ettiği çok az kişi var zaten öğrencilerdende sadece benn

onun tarzından dolayı samimi bir yapısı var..

İste biz boyle yoruma acik durumlardaki samimi tarza flortoz ya da capkin diyoruz...

Heyecaniniz ortada, olayin icindeyken elbette burayi okuyan biri kadar tarafsiz ve makul bakamazsiniz...

Yine de suphelenmeye ve gozu acik olmaya devam...

Umarim her sey yolunda gider...

İste biz boyle yoruma acik durumlardaki samimi tarza flortoz ya da capkin diyoruz...

Heyecaniniz ortada, olayin icindeyken elbette burayi okuyan biri kadar tarafsiz ve makul bakamazsiniz...

Yine de suphelenmeye ve gozu acik olmaya devam...

Umarim her sey yolunda gider...

evet canım ama burcundanda kaynaklanıyo olabilir burcunun bütün yorumlarını okudum terazi erkeği flörtöz olurmuş :D

flörtöz mu çapkın mı hovarda mı vs.mi tanımadan bilemezsin ki :1: o yuzden onunla dısarda zaman geçir biraz hemen acılma ama daha önce yaptıgı teklifleri değerlendirme tarzında bi öneri sun. baktın kişiliği hoşuna gittti acılırsın yok derse de bi daha o kursa gitmezsin daha nerde karsına cıacak:9:

flörtöz mu çapkın mı hovarda mı vs.mi tanımadan bilemezsin ki :1: o yuzden onunla dısarda zaman geçir biraz hemen acılma ama daha önce yaptıgı teklifleri değerlendirme tarzında bi öneri sun. baktın kişiliği hoşuna gittti acılırsın yok derse de bi daha o kursa gitmezsin daha nerde karsına cıacak:9:

aynen canım ama ne diyiyceğimi hiç bilmiyorum bu haftada gelemicem flan diyip mi açsam konuyu yoksa naber mi desem önce yoksa dersle ilgili bişeyden mi girsem of offff

Back
X