Hoslandigim kisiyi unutamamak

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.351
2.286
133
7 ay once staj yaptigım yerdeki birinden hoslandim.beni gordugunde dikkatimi cekmeye calisir gibi net sekilde bakiyordu yuzume.ama ben de ona bakmaya basladigimda cekingenlesti ve hic tanisamadik.
Stajim biteli 7 ay oldu.şu an meslegimle ilgili bir sosyal medyam var.sizce istek atsam mi ?

7 ay once staj yaptigım yerdeki birinden hoslandim.beni gordugunde dikkatimi cekmeye calisir gibi net sekilde bakiyordu yuzume.ama ben de ona bakmaya basladigimda cekingenlesti ve hic tanisamadik.
Stajim biteli 7 ay oldu.şu an meslegimle ilgili bir sosyal medyam var.sizce istek atsam mi ?
Yasindan dolayi unutamıyorsundur. Iliski yasamaya değecek biri mi?

Mülayim iyi bir tipse istek at bir dene ama şımarık ve egoistse uzak dur canım. Staj zamanı bir muhabbetiniz var mıydı?

Mülayim iyi bir tipse istek at bir dene ama şımarık ve egoistse uzak dur canım. Staj zamanı bir muhabbetiniz var mıydı?

Staj zamani bir muhabbetimiz olmadı.Sadece her gordugunde farkediyordu bakiyordu. Mulayim birisine benziyor

bence mesaj atmalısın. sürekli aklında acaba olur muyduk ihtimali kalmasındansa denemeye değer. maksimum olumsuz dönüş alırsın yoluna devam edersin zaten artık aynı sosyal çevrede de değilmişsin

Back
X