• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım kişiyle iletişime geçmelimiyim?

Herkese iyi akşamlar,

Bir kaç ay önce, müşterilerimiziden biri (ben ilk defa tanıştım kendisiyle), bir tanışma sitesinden bana istek attı. Ona karşı boş olmamama rağmen, isteğine geri dönüş yapmadım. Belki yanlışlıkla atmıştır diye düşündüm ve işim açısından zor durumda kalmak istemedim. Şimdi pişmanım, onunla iletişime geçmek isterim. Bu sene tekrar bu müşteriyle çalışacakmıyız bilmiyorum.
Sosyal medya hesabını biliyorum. Ne yapsam ? Mesaj atsam bir dert (belki sevgilisi vardır, iş açısından sorun çıkabilir, belki cevap vermez) atmasam ayrı bir dert (istemediğini bilsem bu kadar düşünmem onu). Ne öneriyorsunuz ?

Etrafımdaki arkadaşlarım, eğer biriyle ciddi bir ilişki yaşayacaksan (evlilik, aile kurma) bunu hissetiğimizi söylüyorlar. Bu Ne kadar doğru?

26 yaşındayìm, bende ciddi bir ilişkim olsun istiyorum artik.
İstek at bişey yazmazsa ilk mesajı sen atma. Bıraz beklet gerı sil.

Peki attım diyelim. Eğer bu müşteriyle çalışmaya devam etsek, ben nasil yüzüne bakarım ? 😅
Sosyal medyada eklemek artık çok sıradan bir şey ya çok normal bir şekilde gülümseyin görürseniz ☺️ ben böyle utanacağım durumlarda fotoğrafların güzelmiş falan diye özellikle konu açar kendimi rahatlatırım ,ortamı da tabii

Peki attım diyelim. Eğer bu müşteriyle çalışmaya devam etsek, ben nasil yüzüne bakarım ? 😅
Ayol o yüzüne bakacakta sen mi bakamayacaksın? 😂 Çok çok dalgaya alıp salağa yatarsın bahane mi yok üyeliğim eskiydi görünce merak ettim vsvs diye. Zaten öyle bir durumda ikinizinde güleceği ortak bir mevzu olur bu kadar kasma. Sevgili falan yaptıysa reddeder çok çok buda normal. Birinin birinden hoşlanması ya da görüşmem istemesi ÇOK NORMAL. Bu sadece erkeklere özel birşey değil bunu düşünmek içinde hayat bu kadar uzun ve ciddi değil. At bi solukta istek sonra bak bakalım olmadı geri çekersin salllaaa😂

Herkese iyi akşamlar,

Bir kaç ay önce, müşterilerimiziden biri (ben ilk defa tanıştım kendisiyle), bir tanışma sitesinden bana istek attı. Ona karşı boş olmamama rağmen, isteğine geri dönüş yapmadım. Belki yanlışlıkla atmıştır diye düşündüm ve işim açısından zor durumda kalmak istemedim. Şimdi pişmanım, onunla iletişime geçmek isterim. Bu sene tekrar bu müşteriyle çalışacakmıyız bilmiyorum.
Sosyal medya hesabını biliyorum. Ne yapsam ? Mesaj atsam bir dert (belki sevgilisi vardır, iş açısından sorun çıkabilir, belki cevap vermez) atmasam ayrı bir dert (istemediğini bilsem bu kadar düşünmem onu). Ne öneriyorsunuz ?

Etrafımdaki arkadaşlarım, eğer biriyle ciddi bir ilişki yaşayacaksan (evlilik, aile kurma) bunu hissetiğimizi söylüyorlar. Bu Ne kadar doğru?

Tanışma sitesinde istek atması bana vaoww lık bir olay gelmedi adam kim bilir daha kimlere attı.???Zaten çalıştığınız yeri biliyor ufak bir ziyaret edip kahve içmeyi teklif edebilirdi.Erkekler artık hiç ilişki gayreti göstermiyor,tanışma sitesinden sosyal medyadan istek atıyor kim karşılık verirse artık onla, ondan haz etmezse hop başkasına.Ben biraz gayret görmek isterim gerçekten özel olduğumu hissetmek isterim öyle kaydırdıkça istek atılan herhangi biri olmak bana göre değil....

Arkadaşlar, istek attım, biraz mesajlaştık, son mesajıma dünden beri geri dönmedim. Neyse olmadı işte.
Ama ben sorunun bende olduğunun farkına vardım. 2 yildir istiyorum bir ilişkimin olmasını, bu dördüncü denememdi. Olmadı.
Bilmiyorum, fazla mı soğuk olduğum için, yoksa sıkıcı olduğum için mi, veya güzel olmadığım için mi olmuyor ama olmuyot işte. Neredeyse 27 yaşındayım ve ben 27 senedir bekarım, gerçekten çok üzülüyorum artık. Bazen çok salak olduğum icin kimse istemiyordur diye düşünüyorum.

Herkese iyi akşamlar,

Bence adım atabilirsiniz. Biz sevgilimle ilk konuşmaya başladığımız zaman ben sana yazmaya çekindim ilk başta reddedersin ya da sevgilin vardır diye vs ben de onun için aynı şeyi düşünüyordum yakışıklı vardır biri vs diye bence adım atın belki güzel başlangıçlara yol açar bu adım.

Back
X