• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlandığım kişiyle iletişime geçmelimiyim?

zincirlerinden kurtul

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
263
214
23
27
Herkese iyi akşamlar,

Bir kaç ay önce, müşterilerimiziden biri (ben ilk defa tanıştım kendisiyle), bir tanışma sitesinden bana istek attı. Ona karşı boş olmamama rağmen, isteğine geri dönüş yapmadım. Belki yanlışlıkla atmıştır diye düşündüm ve işim açısından zor durumda kalmak istemedim. Şimdi pişmanım, onunla iletişime geçmek isterim. Bu sene tekrar bu müşteriyle çalışacakmıyız bilmiyorum.
Sosyal medya hesabını biliyorum. Ne yapsam ? Mesaj atsam bir dert (belki sevgilisi vardır, iş açısından sorun çıkabilir, belki cevap vermez) atmasam ayrı bir dert (istemediğini bilsem bu kadar düşünmem onu). Ne öneriyorsunuz ?

Etrafımdaki arkadaşlarım, eğer biriyle ciddi bir ilişki yaşayacaksan (evlilik, aile kurma) bunu hissetiğimizi söylüyorlar. Bu Ne kadar doğru?

26 yaşındayìm, bende ciddi bir ilişkim olsun istiyorum artik.

Herkese iyi akşamlar,

Bir kaç ay önce, müşterilerimiziden biri (ben ilk defa tanıştım kendisiyle), bir tanışma sitesinden bana istek attı. Ona karşı boş olmamama rağmen, isteğine geri dönüş yapmadım. Belki yanlışlıkla atmıştır diye düşündüm ve işim açısından zor durumda kalmak istemedim. Şimdi pişmanım, onunla iletişime geçmek isterim. Bu sene tekrar bu müşteriyle çalışacakmıyız bilmiyorum.
Sosyal medya hesabını biliyorum. Ne yapsam ? Mesaj atsam bir dert (belki sevgilisi vardır, iş açısından sorun çıkabilir, belki cevap vermez) atmasam ayrı bir dert (istemediğini bilsem bu kadar düşünmem onu). Ne öneriyorsunuz ?

Etrafımdaki arkadaşlarım, eğer biriyle ciddi bir ilişki yaşayacaksan (evlilik, aile kurma) bunu hissetiğimizi söylüyorlar. Bu Ne kadar doğru?

Tanışma sitesi ne? Şu sağa sola kaydırmalı olanlardan mı? Yani adam sizin siz olduğunuzu bilerek mi istek attı yoksa kaydıra kaydıra giderken siz de arada mı kaynadiniz?

Tanışma sitesi ne? Şu sağa sola kaydırmalı olanlardan mı? Yani adam sizin siz olduğunuzu bilerek mi istek attı yoksa kaydıra kaydıra giderken siz de arada mı kaynadiniz?
Evet sağa sola kaydırmalı olan. Fakat bu siteden, parayla "yildiz" alabiliyorsun ve o yildizlardan gönderebilirsiniz (normal beğeniden farklı). Bana o yıldızdan attı ama belki arada kaynamış olabilirim. Ismimi, yüzümü falan biliyordu zaten

Peki geri dönüş yapmazsa ? Beni takıntılı biri olarak düşünür diye korkuyorum. Yukardıda anlattığım olay 4 ay önceydi
Yapmazsa yapmaz zaten iki seçenek var ya birinden biri , denemeden bilemezsiniz ki, takıntıyla ne alakası var istek atmış kabul edeceksiniz, dört ayda bir şeyler değişmiştir elbette onu göze almak lazım.

Herkese iyi akşamlar,

Adam tanışma sitesinden nasıl buldu sizi anlamadım orada ekleyeceğine sosyal medyadan ekleseymiş tuhaf geldi bana.

Peki insan eveleneceği kişiyi gerçekten hissediyor mu?
Kişiden kişiye değişir. Hisleri inanılmaz kuvvetli biriyim ama hiç hissetmedim. Eşimide gördüğümde hiç beğenmemiştim asla olmaz demiştim. Şuan 3 yıldır beraberim ve evliyim ilk görüşte değilde sonradan hissettim. Zaten evlenene kadar inanmıyorsun hayat şartlarından evleniyormuyum yaa?? Diyosun😅

At istek birşey olmaz bazen arsız olmak gerek hayatta. Sonuçta o sana istek atmış sal gitsin belki ciddiye döner kader bu işler bilemezsin aman evliyse uzak dur ama 😂

Back
X