N Nazeninne Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2013 82 26 88 14 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazeninne #1 Merhaba hanımlar. Öncelikle iyi ki varsınız. Düşünüp durduğum şöyle bir sorunum var. Diş hekimimden hoşlanıyorum. Belli edemiyorum. O da bekar ve sevgilisi yok ama söyleyemiyorum.Havadan sudan konuşuyoruz. Ne yapmayalım yardım eder misiniz?
Merhaba hanımlar. Öncelikle iyi ki varsınız. Düşünüp durduğum şöyle bir sorunum var. Diş hekimimden hoşlanıyorum. Belli edemiyorum. O da bekar ve sevgilisi yok ama söyleyemiyorum.Havadan sudan konuşuyoruz. Ne yapmayalım yardım eder misiniz?
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 14 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazeninne #2 Sizden hoşlanıyorum,duygularımız karşılıklıysa aşka yelken açalım deyin:))) Emin misiniz sevgilisi olmadığına?
Sizden hoşlanıyorum,duygularımız karşılıklıysa aşka yelken açalım deyin:))) Emin misiniz sevgilisi olmadığına?
N Nazeninne Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2013 82 26 88 14 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazeninne #3 Evet önceden varmış. Ayrılmışlar. Üzerinden çok zaman geçmiş. Rezil olmaktan korkuyorum.
_CaNanSu_ Nirvana Kayıtlı Üye 11 Mart 2018 12.387 50.814 598 14 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazeninne #4 Bu kadar detayı bildiğinize göre,sadece havadan Sudan konuşulmuyor... Bu bilgileri kimden aldınız?
ilginc Kiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2017 2.834 9.783 158 14 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazeninne #5 Nazeninne .!.: Evet önceden varmış. Ayrılmışlar. Üzerinden çok zaman geçmiş. Rezil olmaktan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu konulari konustugunuza gore hoslandiginizi anlamis da olabilir
Nazeninne .!.: Evet önceden varmış. Ayrılmışlar. Üzerinden çok zaman geçmiş. Rezil olmaktan korkuyorum. Genişletmek için tıkla... Bu konulari konustugunuza gore hoslandiginizi anlamis da olabilir
N Nazeninne Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2013 82 26 88 14 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazeninne #6 Bunları kendisi anlatmadı. Fotoğraflarından ve yorumlardan anlaşılıyor.
ilginc Kiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2017 2.834 9.783 158 14 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nazeninne #7 Nazeninne .!.: Bunları kendisi anlatmadı. Fotoğraflarından ve yorumlardan anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Sosyal medyadan yani anladim.Konusmalariniz nasil zaten o sizden hoslaniyorsa bir sekilde ilerler siz de karsilik verirseniz arkasi gelir.
Nazeninne .!.: Bunları kendisi anlatmadı. Fotoğraflarından ve yorumlardan anlaşılıyor. Genişletmek için tıkla... Sosyal medyadan yani anladim.Konusmalariniz nasil zaten o sizden hoslaniyorsa bir sekilde ilerler siz de karsilik verirseniz arkasi gelir.