Hoşlandığımı nasıl belli edebilirim?

apple pie

23.08.2017:)
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
514
1.356
63
Arkadaşlar merhaba. Önceki patronumla ilgili bir konu açmıştım. Sağolun çok yardımcı oldunuz o dertten kurtuldum. Bu sefer biraz daha küçük ama içimi kıpır kıpır eden bir sorunum var.

Bugün arkadaşımın referansıyla kurumsal bir şirkette insan kaynakları pozisyonu için iş görüşmesine gittim. Görüşmeyi yönetici ile yapacaktık. Görüşmemiz olumlu geçti pazartesi işe başlıyorum. Buraya kadar sıkıntı yok:) Ama ben yöneticimden çok etkilendim, sanıyorum ki o da benden etkilendi görüşme de aralara kişisel sorular sıkıştırdı, bende etkilendiğim için bende sordum:) ama böyle içim kıpır kıpır çok mutlu hissediyorum ve ondan etkilendiğimi belli etmek adim atmak istiyorum, zamana bırakmak pek benim işim değil. Kendisi bekar güzel üyelerimiz bekar mi sevgilisi mi var bilmiyorsun adama saldırma diye tepki vermesin diye bunu belirtmek istiyorum:)

Pazartesiden sonra sizce neler yapabilirim ondan hoşlandığımı belli edebilmek için:) Büyük bir adım atmaya çekinirim daha küçük minik adımlar atabilirim ama. Kurumsal bir şirket olduğu için bu tarz girişimlerden de korkmuyor değilim. O yüzden güzel yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Daha iş görüşmesinde sorulan soruları hoşlanma olarak algılayıp planlar yapmaya başlamak?
iş yerindeki karşı cinslerinizle mesafeli bir iletişim kurmayı öğrenmek durumundasınız yoksa başınız çok ağrır. iş görüşmelerinde hele ki birlikte çalışılacak insanlarla detaylı konuşmak onların sizden etkilendiğini göstermez maalesef...

Son düzenleme:
Mülakatlarda kişisel sorularda soranlar oluyor.Siz etkilendiğiniz için onun etkilendiği düşüncesi içinde olabilirsiniz.Biraz tezcanlısınız ama beklemekte fayda var bence zamana bırakın.

QuickMemo+_2017-07-14-22-40-05-1.webp

:KK71:
Saka bir yana.
Ise daha yeni baslayacaksin,oyle birsey varsa bile hersey zamanla olur.
Pat diye duygularini belli etme derim ben.

İş görüşmesinde erkek arkadaşın var mı diye sorduysa bunun anlamı yakında evlenip çocuk yapıp işten ayrılır mı? Yani hoşlanmış olabilir de ama özel soruları keyfi sormuyor. Beklemede kal, hiç bir şey yapma. Hem daha ik cı böyleyse işyerinde kim bilir neler vardır :-)

Bir de merak ettim ne tür sorular bunlar?Sizden etkilendiğini anlamanıza sebep olan.

Arkadaşlar merhaba. Önceki patronumla ilgili bir konu açmıştım. Sağolun çok yardımcı oldunuz o dertten kurtuldum. Bu sefer biraz daha küçük ama içimi kıpır kıpır eden bir sorunum var.

Bugün arkadaşımın referansıyla kurumsal bir şirkette insan kaynakları pozisyonu için iş görüşmesine gittim. Görüşmeyi yönetici ile yapacaktık. Görüşmemiz olumlu geçti pazartesi işe başlıyorum. Buraya kadar sıkıntı yok:) Ama ben yöneticimden çok etkilendim, sanıyorum ki o da benden etkilendi görüşme de aralara kişisel sorular sıkıştırdı, bende etkilendiğim için bende sordum:) ama böyle içim kıpır kıpır çok mutlu hissediyorum ve ondan etkilendiğimi belli etmek adim atmak istiyorum, zamana bırakmak pek benim işim değil. Kendisi bekar güzel üyelerimiz bekar mi sevgilisi mi var bilmiyorsun adama saldırma diye tepki vermesin diye bunu belirtmek istiyorum:)

Pazartesiden sonra sizce neler yapabilirim ondan hoşlandığımı belli edebilmek için:) Büyük bir adım atmaya çekinirim daha küçük minik adımlar atabilirim ama. Kurumsal bir şirket olduğu için bu tarz girişimlerden de korkmuyor değilim. O yüzden güzel yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Bence hoş değil. İş ortamında flört her türlü sıkıntı olur. Baştan bunu aklınızdan silin derim.

Yapmayın bu kadar erken davranmayın derim özellikle aynı iş yerinden bahsediyorsunuz bunun zorluklarını göz önünde bulundurun ve bence simdilik işinize yoğunlaşın,bir süre uzaktan sadece izleyin

İnsan kaynakları adres bile sorar, hiç aklıma gelmemişti vay çakal adresimi öğrenmeye çalışoyor diye :D ben safım tabi hep işyerine yakın mıyım öğrenmeye çalışıyorlar diye düşünürdüm. Şimdiki kızlar çok akıllı

Dur daha Bismillah işe bile başlamamışsın. Bu ne acele. Diğer işten patron sapık diye daha yeni ayrılmamış mıydın? Belki bunun da niyeti bozuk. İnsan önce bi tanımaya çalışır. Belki sana uygun değil. Öyleyse niye adım atasın

Niye hemen bi adım atasınız ki? Ne malum adamın herkese samimi davranmadıgı? Ne malum maymun istahlı oldugu icin size "sevgilim yok" seklinde yalan söylemedigi? Önce 2-3 ay zaman gecirin, öyle karar verin hoslanıp hoslanmadıgınıza. Bu ne acelelik? Adamın huyu suyu nedir bilmiyorsunuz, siz adım attıgınızda orda burda dalganızı gececek bir tipse rezil olursunuz is yerinde. Oradan da cıkmak zorunda kalırsınız. Biraz sabır ve zaman gerekiyor bu konularda.

Esen yelden nem kapmak diye buna denir:)
Kişisel soruları sizi daha iyi tanımak için sormuş olmalı..bu hoşlandığı anlamına gelmez.Yeni bir işe başlıyorsunuz. Yaklaşımımız hiç profesyonelce değil..

Arkadaşlar ilk önce aynı liseden mezun olduğumuzu görünce ordan bi samimiyet oluştu. Sonra erkek arkadaşınız var mı diye sordu yok diyince neden yoksa cok mu seçicisiniz ben de seçiciyimdir hayat bu sürprizlerle dolu dedi.
Ben öyle herkes benden hoşlanıyor diye hiç atlamam. En son benden hoşlandığını hissettiğim adamla 2 yılı beraber geçirmiştik:)

Arkadaşlar ilk önce aynı liseden mezun olduğumuzu görünce ordan bi samimiyet oluştu. Sonra erkek arkadaşınız var mı diye sordu yok diyince neden yoksa cok mu seçicisiniz ben de seçiciyimdir hayat bu sürprizlerle dolu dedi.
Ben öyle herkes benden hoşlanıyor diye hiç atlamam. En son benden hoşlandığını hissettiğim adamla 2 yılı beraber geçirmiştik:)

İyi de evlat sen burda çalışmak istemiyor musun?

İş görüşmesi yaptığın birine "yürümek" profesyonel olmamanın dibi sakın sakın sakın yapma meslek hayatına böyle bir davranışla başlama kesinlikle

Bir işe gir, çalış, kendini göster ondan sonra adamla ne yaparsan yap

Back
X