hoşlandığın biriye ondan hoşlandığın nasıl belli edilir??

Geronimo92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
50
7
88
Allahım sınıftan bi çocuktan hoşlanıyorum.ama malesef bi huyum var hoşlandığım biriyle hayatta konuşamam.pek konuşmuyoruz sınıfta,ancak sabahları bi günaydın o kadar.ki ben onu bile söylemekte zorlanıyorum.onunla karşılaşınca hiç bişey gelmiyo aklıma bi günaydın demeyi bile unutuyorum.ancak o bana günaydın deyince ben de ona diyebiliyorum.offf ona biraz daha yakınlaşmak,biraz daha konuşmak istiyorum ama çok çekingenim yaa.bugüne kadar hoşladığım kimseye yaklaşamadım.ancak karşı taraftan bi adım gelirse ben de bi adım atabiliyorum.bunu aşmam gerek ama offffff nasıl aşıcam bilmiyorum

Onun sana yaklaşımı nasıl biraz zamana bırak bakalım sonuçta ondan bir adım gelmeyince senin bir şeyler yapmanın pek bir anlamı yok...

ondan bi adım gelmeden ben hoşlandığımı hayatta gösteremem zaten.sadece arkadaş olmayı becerebilsem ona da razıyım ama onu bile yapamıyorum,konuşamıyorum bile.kendimi bi şekilde fark ettirmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…