Hoşlandığınız bir insanın hayatında biri olup olmadığını nasıl anlarsınız?

venuskedisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2020
4
1
1
30
Merhabalar. Ben bir beyefendiden hoşlanıyorum. Kendisi beni uzun zaman önce muhtemelen tanıdık olduğum için sosyal medyadan eklemişti, takipleşiyorduk. Fakat bu zamana kadar sosyal medyada herhangi bir muhabbetimiz olmadı. Karşılaştığımız zamanlarda da merhaba dışında bir muhabbetimiz olmadı. Sosyal medyada paylaşımları gayet normal, ayda yılda bir fotoğraf atıyordu. Son 1 aydır İnstagram hesabı kapalı. Facebook hesabını da 3-4 gün önce kapattı. Kendisi şehir dışında çalışıyor. Ayda/2 ayda bir bulunduğumuz şehre ailesinin yanına geliyor. Ortak çevremizden özel hayatı hakkında bilgi sahibi olan birisi yok. Zaten duyumlarıma göre karakter olarak biraz ketum birisi. Hayatında birisi varsa muhabbet kurmayı düşünmüyorum. Olmadığını anlarsam instagram hesabını açınca muhabbet etmeyi düşünüyorum. Bu kişinin hayatında birinin olup olmadığı nasıl anlayabilirim? Şimdiden teşekkürler. :)

İnstagram hesabi acin merhabadan başlayıp olayi özel hayata getirin.
Başka turlu anlayıp anlamama şansınız yok gibi duruyor.

karşılaşınca muhabbet edin sosyal medyadan falan bahsedin bir ara görüşelim deyin onun da siz de gönlü varsa atlar zaten hemen

Bilemezsin demek zorundayım. Kendisine sorsan hayır dese bile bilemezsin.

Ben hesabında 6 bin fotoğrafı olan birinin ilişkisi var mı yok mu sormadan anlayamadım. Karşıda gizlemek isteyen biri varsa, bordo bereli falan olmanız lazım anlamak için.

Bana hayatında biri var gibi geldi bu hesap kapatma olaylarından dolayı ama hakkınızda hayırlısı olsun

Başkasının konusu ama sormam lazım.

Mesela karşılaşıp sohbet ettiğiniz günün akşamı hesabını kapatıp, 2 gün sonra tekrar açtıysa ve aylar sonra yeni fotoğraf eklediyse bu ne manaya gelebilir?

Çevrenin yorumlarına aldırma. Ne ketumlar var böyle uzaktan ağzı sıkı tarzda görünen ama içine girince bomba bir şey çıkan. O yüzden kişilik özelliklerini size olan tavrından anlayabilirsiniz.

Sosyal hesaplarını kapattıysa eğer ya sosyal medya zehirlenmesi yaşıyor ya da sevgili yaptı kapattı.

Erkeklerin çoğu özel hayatını sosyal medyaya yansıtmaz hiç. Yansıtan çok nadir o yüzden anlamanız çok zor baya yetenekli olmanız lazım.

Ama eğer hesabını açıp konuşmak isterseniz hayatında biri olup olmadıgını size olan tavırlarından anlayabilirsiniz.

Bir muhabbetiniz olmamis ki nasil hoslandiniz
Esim de ben de ozel hayatimizi colugumuzu cocugumuzu sosyal medyada paylasmiyoruz.arada bekar falan zannedip atlayanlar oluyor ama... ayy cok cirkin gorunuyor bizim taraftan boyle durumlar.
Aman aman diyeyim rezil olma karsi tarafa.

direkt sorarım ? ayrıca instagramını acmasını mı bekleyeceksiniz ya açmazsa ?
bence numarasını alıp kahve içmeye davet edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…