hoşlandığınız çocugun dikkatini nasıl çekersiniz kızlar

cokasikbukiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
27
0
86
40
Ankara
hoşlandığınız çocugun dikkatini nasıl çekersiniz kızlar??? hadi bakalım gelsin tavsiyeler yorumlar ona karşı nasıl davranılmalı

direkt söyledim.:-D aslına bakarsanız direkt söylenmesine bile sıcak bakmazdım.yalnız bayadır tuttum ve söyledim.o da başka şehirlerde olduğumuzdan.aynı şehirde olsaydık gözlerimden anlamasını sağlamaya çalışırdım.bakışlarımı yakalamsına izin verirdim.üstüme başıma bakardım dememe gerek yok zaten.ortak noktalarda konular açardım.hemen sohbet ortamı oluyor.bir şarkı veya grup bile olabilir.gazetedeki bir haber bile.dersler,filmler.

Genelde hep onlar benim ilgimi çekti böyle bir durum hiç başıma gelmedi :44:
Birinden hoşlanamadım hiç ya , kim bana ilgi duyduysa o oldu benim dikkatimi çeken
Fakat yinede tahminen hiç bir şey yapmazdım karşı taraftan beklerdim
Zaten bir karşılığı yoksa uzatmazdım hoşlanma durumunu ..

Dikkat çekmek derken ne demek istiyorsun? eğer dikkat çekilecek bir davranış yaparsan aynı anda birçok kişinin dikkatini çekersin :) Onun yerine her gördüğünde selam versen bazende yanına gidip muhabbet etsen eğer oda birşeyler hissediyorsa aynı şeyleri sana yapar anlatabildim mi ? :)

ilkönce flört edermiş gibi yaklaşmam. çocuğun hoşlanıcağı olsa da hoşlanmaz muhtemelen. arkadaş olarak hal hatır sorardım, iyi bir arkadaşlık kurmaya çalışırım. genelde işe yarar. onunla ilgili her gelişmeyle ilgilendiğimi belli ederim. çok da belli etmem yoksa hemen anlar. ee geçen şunu yapıcaktın noldu o iş falan derim. bir konu çıktığında peki sen ne düşünüyorsun diye sorarım. kısacası değer verdiğimi belli ederim. bir konuda yardıma ihtiyacım olduğunda ondan yardım isterim daha sonraları. erkekler ihtiyaç duyulduklarını hissetmek ister. bana yardım ettiğinde de çok teşekkür ederim valla sen olmasaydın zordu işim falan derim. ona ilgimi belli etmek yerine yavaş yavaş onun bana ilgi duymasını sağlardım. sonrasını da ona bırakırım :)

hiçbişey yapmana gerek yok. eğer o halinle dikkatini çekemiyorsan gerisi yapmacık hareketlere girer. seni görebiliyormu? dikkat çekmek derken kastın neydi anladığım şekilde cevap verdim..
görebiliyor da ilgi göstermiyorsa hoşlanmamıştır. (daha fazla bişey yapma:) )
göremiyorsa bi selam ver yanından geç falan..

dikkatini cektiysen cekmissindir zaten
sadece bu durumu kolaylastırmak icin değer verdiğini abartmadan belli edebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…