• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanılan kadına nasıl davranmalı videosu

merhabalar
Gecen aylarda eşimin telefonuna bakarken, izleme geçmişinde hoşlanilan kadına nasil davranılmalı diye birşey izlemiş. Sonrasında da hoşlanılan kadının yatmak istemesi nasıl anlasılirr videosu izlemis. Bunlar normal mi sizce?
Arama gecmisinde kendisi mi aratmiş bakin. Gorurseniz sakince gecin karşisina buyuk olgunlukla bunu bana acikla diyin. Kavgayla baslarsaniz bagirişmalar buyur ve hicbir sorununuzu çozemezsiniz. Tum sorulariniz da cevapsiz kalir. O sesini yukseltince sakince tekrar sorun. Boyle bir sey ararmişsin bunu bana acikla. Diyerek. Zaten erkekler hemen kendilerini ele verirler

merhabalar
Gecen aylarda eşimin telefonuna bakarken, izleme geçmişinde hoşlanilan kadına nasil davranılmalı diye birşey izlemiş. Sonrasında da hoşlanılan kadının yatmak istemesi nasıl anlasılirr videosu izlemis. Bunlar normal mi sizce?
Eli suratında düşünen bir maymun görseli var hiç gördünüz mü bilmiyorum ama onu buraya eklemek isterdim

Arama gecmisinde kendisi mi aratmiş bakin. Gorurseniz sakince gecin karşisina buyuk olgunlukla bunu bana acikla diyin. Kavgayla baslarsaniz bagirişmalar buyur ve hicbir sorununuzu çozemezsiniz. Tum sorulariniz da cevapsiz kalir. O sesini yukseltince sakince tekrar sorun. Boyle bir sey ararmişsin bunu bana acikla. Diyerek. Zaten erkekler hemen kendilerini ele verirler
Arama geçmişinde bulamadım ama bulabilirsem dediğiniz gibi yapıcam

Ya her gecen gun daha da şaşırıyorum ve diyorum ki iyiki esime güveniyorum da telefonunda youtube arama geçmişine bakacak kadar kurcalama ihtiyaci duymuyorum.

Yaninda bu kadar huzur bulamadiginiz insanlarla neden evlisiniz, ben de en cok bunu merak ediyorum

merhabalar
Sizce normal mi
Hoşlanılan kadının siz olmadığı aşikar zira yatıyorsunuzdur diye düşünüyorum

albeni kocan başka arayışlar peşinde. Sonuçta izlediklerimize uygun öneriler çıkıyor youtubeda değil mi

Eklentiler

• Screenshot_20240608_233804_com.inomera.sm.webp
    Screenshot_20240608_233804_com.inomera.sm.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 15
Back
X