• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hoşlanılan kıza ilgi göstermeyip tavlamaya çalışmak

landly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
105
0
46
Ankara
Erkeklerde merak ettiğim bir sorunsal.Hoşlanılan/ beğenilen kıza ilgi göstermeyip tavlamak.Neden erkekler böyle bir yola düşerki.Halbuki belli etseler duygularını olacağı varsa olur.Ama böyle olabilitesi olan birşeyi bile engellemiş oluyorlar.Bayan şahıslarda o benden hoşlanmıyor deyip yoluna bakıyor ve bu çoğu erkekte de var.
Yanlışmı düşünüyorum ? Erkekler neden böyle birşey yaparlarki.

biz bayanlar biraz daah karamsarız olmaz diyoruz çekiliyoruz açılmıyoruz ama erkekler tavlamayı sanat sandıkları için işte aptalçabir şey zaten erkekler çabuk heveslerini alıyor

Demek ki çok da yoğun duyguları yok ki kendisine engel olabiliyor. Çok hoşlansa, etkilenmiş olsa engelleyemez bence duygularda eksiklik var yani.

bence o bahsettiğin durum erkeklerin geç olgunlaşmasından kaynaklanan bi sorun..
çünkü olgun bir erkk duygularını açık açık belli eder yeri gelince de söyler zaten. ilgilenmiyorum oyunları yapmaz, yapanlar bana komik geliyo şahsen.

bence o bahsettiğin durum erkeklerin geç olgunlaşmasından kaynaklanan bi sorun..
çünkü olgun bir erkk duygularını açık açık belli eder yeri gelince de söyler zaten. ilgilenmiyorum oyunları yapmaz, yapanlar bana komik geliyo şahsen.

Banada çok garip geliyor.Olgun erkeklerde ( yani yaş olarak ) dediğim durumu yapabiliyorlar, bende çok şaşırıyorum şahsen.Karakter meselesi aslında.

Back
X