Hoşlanıyor fakat neden

ElifTuba

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
11
28
8
31
Arkadaşlar merhaba. Yardımlarınıza ihtiyacım var. Stajör olarak dayımın yanında işe başladım. İşimi öğretmesi için de baş muhasebecisine yönlendirdi beni. Mecburen işi öğrenmem için sürekli zaman geçirmeye başladık bu beyenefendiyle. Ve bir zaman sonra sanırım birbirimizden hoşlanmaya başladık. Kendisi 29 bense 24 yaşımdayım..2 ay sonra işte dedikodu çıktı,Murat benden hoşlanıyormuş,benimle evlenicekmiş filan. Bu dedikodulardan sonra adam kendini geri çekti. 1 ay boyunca hiç karşılaşmadık,hiç bir şey öğretmedi bana. Ee hem işimi öğrenemiyorum, hem de hoşlandığım kişiyi göremiyorum,canima tak etti,mesaj attim buna. 1 aydır hiç birşey öğrenemedim,benim bu işi öğrenmem için belirli bir süre var ve tükeniyor, öğretemiycekseniz ben başımın çaresine bakayım diye. Bana izinli olduğunu zamanının kisitli olduğunu en kisa sürede benimle igileneceğini yazdı. Hemen Ertesi gün bir kaç iş gönderdi mail üzerinden öğretti. 2 gün sonra da yanıma gelip gitmeye başladı. Fakat bi gariplik var adamda. İşle ilgili sorduğum sorulara adam akilli cevap veremiyor. Sürekli yüzüme bakarken dalıp dalıp gidiyor. Hatta yanaklarının kızardığını bile farkettim. Sonra söyleyeceği sözleri unutuyor,bir şeyler söylemek istiyor da söyleyemiyor gibi davraniyor.. Şimdi bu kişi benden hoşlaniyor, bunu anlaya biliyorum,fakat bir türlü açılmıyor,adım atmıyor. Benden mi bir adım bekliyor sizce? Ya da dayım yüzünden çekingen davranıyor ola bilir mi? ben ne yapsam da adam cesaretlense bilemiyorum. Birbirimizi görünce ikimizin de resmen dilimiz tutuluyor. Ben çekingen o çekingen nasil olucak bu iş bilemedim(

Hayatinda biri olmadigina emin misin? Belki hayatinda biri var ve böyle yakistirmalar dedikodular cikinca uzaklasti.

Ya bence utanıyor gibi senden

Hehe çok tatlısınız:) umarım olur aranız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…