hoşlanıyor mu? hoşlanıyormuyum?ne yapmalıyım?

sedaecrin

“Kırarlar diye hayal kurmaktan vazgeçilmez.”
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
7.800
1.834
398
hislerim çok garip şu ara sürekli onunla konuşasım var faceye giriyorum girdiğim an sanki bişey anlayacak diye konuşmak istemiyorum ilk o konuşsun istiyorum çok esprili hoş birisi öyle ahım şahım bir yakışıklılığı yok ama zaten görünüş önemli dğeil o kadar da ama benim tarzımda birisi :) çok samimi birisi başta o benimle konuşmaya başladı hatta niye hiç konuşmuyorsun bundan sonra konuş gibi sıcak bir davranış sergiledi ilk konuşmamızda da bir bahene bulupta konuşmaya çalışır gibi oldu konşuyoruz sürekli olmasa da normalde 6 yıllık bir ilişkim yeni bitti aslında karşılıksızdı ve ben bitirdm bunu bir ay önce. kadar kimseyi hayatıma almadım ilk defa hoşlanmaya başaldım birisine seviyorum diyemem zaten ilk başta sevgi olamsı mümkün değil zamanla olur ama galiba hoşlandım yani.ne yapmam gerekiyor bilmiyorum o da hoşalnıyormudur acaba sizcee ? ve benim korkum var aslında yine aynı sorunları yaşayacağım korkusu yani sonu hüsran olma konusunda ne yapmalıyım bana akıl verirseniz yardımcı olursanız sevinirim

Sadece bu anlattıklarına bakarak seviyor, sevmiyor diyemeyiz ki canımcığım.
Neden çekiniyorsun çekinme.
Anlat kendini, dinle onu konuşun.
Zamanla olur herşey hemen pat diye hayatına almak zorunda değilsin.
6 yıldır karşılıksız mı sevdin? Yani platonik miydi?

merhaba seda hanım. İçinizden nasıl davranmak geliyorsa öyle davranın. çoğumuz size akıl verelim derken yanlış sonuçlar ortay çıkarabiliriz. o size hep ilk adımı atsın. siz de ayaraı yaparsınız. çok fala yüzde vermeyin :)
karşı tarafın kalbine yada davranışlarına ışık tutamayız. ama fazla hayal kurmayın. erkeklerin sıcak kanlısı pek iyi olmaz. size davrandığı gibi başkalarına da davranabilir. çünkü siz sadece size davranıyor sizinle konuşuyor sanabilirsiniz ama o sizinle birlikte 10 kişiyle birlikte de konuşabilir. hepinize de aynı şeyleri söyleyebilir. Hayatı akışına bırakmak zordur ama yapmak lazım.
Ama duygularını açmayın... ilk adımı atmayın.

evet karşılıksız sevdim platonik bir aşktı benimki ama bu anlattığım kişi başka onu yeni tanıdım platonik aşık olduğum insandan çok çektim açıkcası o biliyordu bana da yapamdığı kalamdı umursamazın tekiydi şimdide bu kişide de sorun yaşamak istemiyorum sadece mutlu olmak istiyorum huzurlu bir ilşki istediğim o hoşlanıyor mu bilemeyiz tabi haklısın

tamam çok fazla yüz vermem :) birşey belli etmeden devam edin diyorsunuz yani bu konuda biraz tereddütüm var zaten ben biraz da çekingen birisiyim söylemekte zorlanırım da yani bakalım akışına göre neler olacak çok teşekkür ederim

öncelikle hayatının 6 senesini aşk adına boşa acı çekerek geçirmene çok üzüldüm canım. ben bu platonik aşkları anlamıyorum . bir kadın yada erkek birine aşık olduğunu anladığında zaman kaybetmeden birşekilde karşı tarafa belli etmesi yada birşekilde söylemesi gerektiğini düşünüyorum.. mesela sen söylememişsin platonik yaşamışsın ama söyleseydin belki o da seni seviyordu :s belki altı yılınız birlikte aşkla geçicekti.. herneyse . o bitmiş gitmiş kapatmışsın artık :) şuandaki çoçuğa gelince sen hoşlanıyorsun belli ki ondan. o da sana karşı boş deil gibi. tanımak istiyor, ilgisini çekiyorsun ki konuş benimle demiş sana :) bence sen kendini kasma olduğun gibi davran.. içinden nası geliyosa onu yap derim ben.. :) umarım hakkında hayırlısı olur

bence oda hoşlanıyor gibi geldi...

Son düzenleme:

platonik yaşandı ve bitti benim ki ama o öğrendi sonunda bu durumu onun tarafından da öğrenmesi kötü oldu çünkü çok kötü şeyler yaşadım sevmeyebilir saygı duyardım en azından ama ben sevdiğim için de bana yapamdığını bırakmadı açıkcası. evet onun bildiği halde umursamaz tavırları bana yaptıklarından dolayı artık kapattım hatırlamak dahi istemiyorum onu. yani hoş çocuk açıkcası beni etkiledi hali ve tavırları ile açıkcası doğru bildin :) :26: inşallah boşd eğildir o da bana akrşı dediğin gibi olur çünkü artık mutlu olmak istiyorum ben de hayırlısı bakalım :) teşekkürler canım

ilk adımları ondan bekle ama. adım atıığında da karşılık ver olumu sonuş olabileceğini anlasın bence.oda acaba mı diye düşünüp vazgeçmesin bişey varsa dimi:44:

ilk adımları ondan bekle ama. adım atıığında da karşılık ver olumu sonuş olabileceğini anlasın bence.oda acaba mı diye düşünüp vazgeçmesin bişey varsa dimi:44:

tamam canım karşılık veririm zaten konuşsa diye bekliyorum hemen konuşabilmek için bir garip his bu huzurlu oluyorum mutlu oluyorum snaki :26: evet haklısın vazgeçmesin düşünsün teşekkür ederim canım ayrıca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…