Hoşlanıyor mu ? Yoksa benim kuruntum mu ? :?

Ben onu eklemeli miyim ?

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

daimaeniyisiniyap

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
8
1
16
Merhaba dostlar. Sizi hep dışardan takip eden ve fikirlerinizi önemseyen biri olarak bugün kafamdaki soru işaretleri için bana yardım edeceğinize tüm kalbimle inanıyorum. 24 yaşımdayım ve 6 yıldır devam eden masal tadın da bir ilişkiyi noktaladım birkaç ay önce. Aldatıldım. Bütün güvenim sarsıldı hayata tekrar bağlanmam zaman aldı. Ama güçlüyüm. Şimdiler de kafamı karıştıran birşey var dostlar. Çalıştığım şirketin yakının da hafta da en az üç dört kez uğrayacak şekilde çalıştığımız bir yer var. Orada çalışan biri beni garip bir şekilde etkiledi. Benle hiç konuşmuyor, ben şubeye girince kafasını yere eğiyor işine bakıyor, yanakları kızarıyor, eli ayağına dolaşıyor sanki. Evet onca yaşadığım üzücü travmatik şeylerden sonra bu beni de etkiledi. Kalbimin ritmini değiştirdi. Yazının uzun olmaması için maddeleştirerek ileteceğim durum özeti ve soru işaretlerimi.
1. Ben oraya gittiğim de bana uzun süreli bakmıyor
2. Merhaba diyorum içine içine duyulmayacak bir ton da merhaba diyor, duyulmuyor bile
3. Bir kez sohbet ettik yanakları kızardı gözleri kocaman oluyor bana bakarken
4. Bunların haricin de hiç hiçbir şey yapmıyor. Herhangi bir hareket yok.
Asıl durumu daha çok çaktıran çevresindeki beni tanıyan diğerleri kaş gözle illaki ona iletmemi istiyorlar evrakları, övüyorlar kısa kısa bilgi aktarıyorlar vs.

Ancak ben hayatım da hiç kimseyle böyle birşey yaşamadığım için malum etkilendiğim halde ben de bir şey yapamıyorum daha doğrusu anlayamıyorum. Belirtiler neyi gösteriyor ? Kafamı çok kurcalıyor. Bir ilk benim için. Biliyorum bir çoğunuz evli nişanlısınız. Anlarsınız bu işlerden.

Benden hoşlanıyor mu ? Yoksa ben mi öyle görüyorum ?

Sosyal medyadan ben eklemeli miyim ? Bunu benim yapmam anormal olur mu ?

Bütün bunlar benim kuruntum mu ? Hiçbir şey hissetmiyor olabilir mi benimle ilgili ?

Aktaramadığıö şeyler de var tabi. Özet geçtim..

Güzel cevaplarınız içim şimdiden teşekkür ederim. İyi geceler dilerim. ❣️

Benim anladigim kadarıyla ilgi duyuyor ve hoşlanıyor yani bunu zaten hisseder insan ki sende de öyle olmuş.. Ama ben olsam eklemezdim asla eğer böyle bir niyeti varsa kendini belli etmesi gerekiyor ki ilk adım ondan gelmeli tabi bu benim şahsi fikrim

Benim anladigim kadarıyla ilgi duyuyor ve hoşlanıyor yani bunu zaten hisseder insan ki sende de öyle olmuş.. Ama ben olsam eklemezdim asla eğer böyle bir niyeti varsa kendini belli etmesi gerekiyor ki ilk adım ondan gelmeli tabi bu benim şahsi fikrim
Bende aynen böyle düşünüyorum. Çevremdeki herkes ekleme konuşma işini öyle rahat şekilde yapılıyorlar ki. Bu benim in çok zor. Yani hoş bir şey olarak bakamıyorum ben yönlü atılacak bir adıma. Korkuyorum. Gariptirler

Bende aynen böyle düşünüyorum. Çevremdeki herkes ekleme konuşma işini öyle rahat şekilde yapılıyorlar ki. Bu benim in çok zor. Yani hoş bir şey olarak bakamıyorum ben yönlü atılacak bir adıma. Korkuyorum. Gariptirler
Bence de şimdi sen eklersen ne düşünür. Hemen atladı duruma der senin için eksi bir puan olur asıl erdemlik ondan gelsin o eklesin. Ki erkek yani bırak da o atsın adımı. Sen eğer bakiyosan tebessüm ediyorsan onunda anlaması lazım aslında. Ama üzüldüm uzun bir ilişkin olmuş ve aldatma durumu kötü olmuş. Güçlü olmana sevindim. Insan bu durumda, toparlanmasi zor ve zaman alabilir..

Bence de şimdi sen eklersen ne düşünür. Hemen atladı duruma der senin için eksi bir puan olur asıl erdemlik ondan gelsin o eklesin. Ki erkek yani bırak da o atsın adımı. Sen eğer bakiyosan tebessüm ediyorsan onunda anlaması lazım aslında. Ama üzüldüm uzun bir ilişkin olmuş ve aldatma durumu kötü olmuş. Güçlü olmana sevindim. Insan bu durumda, toparlanmasi zor ve zaman alabilir..
İşkence gibi geçti son iki yılı. Hastanelik oldum, canım çok acıdı, inanamadım. Ama biz kadınlar hep güçlü kalmaya mecburuz. Zordu, çok zordu. Hepsi geçti gitti hatırlamak bile istemiyorum.. Şuan ki durumla ilgili şöyle bir şey var bu çocuk beni o eski sevgilimle gördü, benimle ilgili bilgi alabileceği hiçbir alan yok. Acaba halen sevgilim olduğunu düşündüğü için bana böyle nötr davranıyor ? İkinci bir durum ben onların müşterisi sayılırım hatta direkt öyleyim, bir şikayet vs yapmamdan çekiniyor bunu anlıyorum az çok. Kendime şunu demiyor da değilim yollarca böyle hisleri tatmadın kalbinin ritmini değiştiren biri çıkmış ne kaybedeceksin.. ah işte vallahi çıkamıyorum işin içinden :)

İnsan bakıştan tavirdan hisseder. Ama şu hayatta ilişkiye dair bir şey biliyorsam o da kadınların duygularını hemen belli etmemesi. Tabiri caizse ağırdan almak diyelim. Eklemeyin bence ama aynı ortamda bulundugunuzda sevgiliniz olmadığını bir şekilde duyurun. Adım atarsa ne ala atmazsa o kadar utangaç adamdan hayır gelmez :KK48:

Bence hoşlanıyor. Kendimden biliyorum. Bende aynı şekilde birinden hoslaniyordum . Çalıştığım yere geliyordu o geldiğinde elim ayağım titriyodu, bakamiyodum hiç yüzüne. Kıpkırmızı da oluyordum:) ama yine de eklemeyin bence . Biraz belli edin küçük adımlarla

Bence bu işlerin erkeği kadını yok. Biz kadınlarda erkekler gibi isteklerimizi ve düşüncelerimizi çekinmeden söyleyebilmeliyiz. Kendi cinsimizi ötekileştirmeyelim. Cesur ve özgüvenli olmak lazım. Git konuş boyutunda olmasa da eklemelisin bence.

Görüş giren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Arkadaşlarım ve sizlerin içinden oy çokluğu ile eklememe kararı aldım. Ama söylediklerinizi göz önüne alacağım ve ona göre hareket edeceğim. Hoşça kalın. ❣️

İşkence gibi geçti son iki yılı. Hastanelik oldum, canım çok acıdı, inanamadım. Ama biz kadınlar hep güçlü kalmaya mecburuz. Zordu, çok zordu. Hepsi geçti gitti hatırlamak bile istemiyorum.. Şuan ki durumla ilgili şöyle bir şey var bu çocuk beni o eski sevgilimle gördü, benimle ilgili bilgi alabileceği hiçbir alan yok. Acaba halen sevgilim olduğunu düşündüğü için bana böyle nötr davranıyor ? İkinci bir durum ben onların müşterisi sayılırım hatta direkt öyleyim, bir şikayet vs yapmamdan çekiniyor bunu anlıyorum az çok. Kendime şunu demiyor da değilim yollarca böyle hisleri tatmadın kalbinin ritmini değiştiren biri çıkmış ne kaybedeceksin.. ah işte vallahi çıkamıyorum işin içinden :)
Çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşamış biri olarak ama geçip gidiyor unutamiyosun illaki ama hayat böyle bi onun için gelmedik dünyaya hayatımızi mahvedelim diye gelmedik. Hayatın akışına bırak tat almaya bak ama bu zamanda doğru kararları ver yoksa üzülen sen olursun yine. Bence once muhabbet etmeye çalış biraz aranızda bi sohbet olsun yani konusmalarini sıklastirabilirsin ama bunu sadece sen yapma ondan da bekle birseyler

Back
X