- 14 Mart 2018
- 8
- 1
- 16
- Konu Sahibi daimaeniyisiniyap
-
Bende aynen böyle düşünüyorum. Çevremdeki herkes ekleme konuşma işini öyle rahat şekilde yapılıyorlar ki. Bu benim in çok zor. Yani hoş bir şey olarak bakamıyorum ben yönlü atılacak bir adıma. Korkuyorum. GariptirlerBenim anladigim kadarıyla ilgi duyuyor ve hoşlanıyor yani bunu zaten hisseder insan ki sende de öyle olmuş.. Ama ben olsam eklemezdim asla eğer böyle bir niyeti varsa kendini belli etmesi gerekiyor ki ilk adım ondan gelmeli tabi bu benim şahsi fikrim
Gülümsüyorum, muhabbet etmeye çalışıyorum. Evet katılıyor konuşmaya ama aşırı utandığını çok bariz anlıyorum. Ne yapabilirim adım anlamın da ?Küçük bir adım atın bakalım tepkisi ne olacak
Ekle bence zaten gerisi gelirGülümsüyorum, muhabbet etmeye çalışıyorum. Evet katılıyor konuşmaya ama aşırı utandığını çok bariz anlıyorum. Ne yapabilirim adım anlamın da ?
Bence de şimdi sen eklersen ne düşünür. Hemen atladı duruma der senin için eksi bir puan olur asıl erdemlik ondan gelsin o eklesin. Ki erkek yani bırak da o atsın adımı. Sen eğer bakiyosan tebessüm ediyorsan onunda anlaması lazım aslında. Ama üzüldüm uzun bir ilişkin olmuş ve aldatma durumu kötü olmuş. Güçlü olmana sevindim. Insan bu durumda, toparlanmasi zor ve zaman alabilir..Bende aynen böyle düşünüyorum. Çevremdeki herkes ekleme konuşma işini öyle rahat şekilde yapılıyorlar ki. Bu benim in çok zor. Yani hoş bir şey olarak bakamıyorum ben yönlü atılacak bir adıma. Korkuyorum. Gariptirler
Cesaretimi toplayabilirsem bakalım :)Ekle bence zaten gerisi gelir
İşkence gibi geçti son iki yılı. Hastanelik oldum, canım çok acıdı, inanamadım. Ama biz kadınlar hep güçlü kalmaya mecburuz. Zordu, çok zordu. Hepsi geçti gitti hatırlamak bile istemiyorum.. Şuan ki durumla ilgili şöyle bir şey var bu çocuk beni o eski sevgilimle gördü, benimle ilgili bilgi alabileceği hiçbir alan yok. Acaba halen sevgilim olduğunu düşündüğü için bana böyle nötr davranıyor ? İkinci bir durum ben onların müşterisi sayılırım hatta direkt öyleyim, bir şikayet vs yapmamdan çekiniyor bunu anlıyorum az çok. Kendime şunu demiyor da değilim yollarca böyle hisleri tatmadın kalbinin ritmini değiştiren biri çıkmış ne kaybedeceksin.. ah işte vallahi çıkamıyorum işin içinden :)Bence de şimdi sen eklersen ne düşünür. Hemen atladı duruma der senin için eksi bir puan olur asıl erdemlik ondan gelsin o eklesin. Ki erkek yani bırak da o atsın adımı. Sen eğer bakiyosan tebessüm ediyorsan onunda anlaması lazım aslında. Ama üzüldüm uzun bir ilişkin olmuş ve aldatma durumu kötü olmuş. Güçlü olmana sevindim. Insan bu durumda, toparlanmasi zor ve zaman alabilir..
tadın da
gittiğim de
hayatım da
Çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşamış biri olarak ama geçip gidiyor unutamiyosun illaki ama hayat böyle bi onun için gelmedik dünyaya hayatımızi mahvedelim diye gelmedik. Hayatın akışına bırak tat almaya bak ama bu zamanda doğru kararları ver yoksa üzülen sen olursun yine. Bence once muhabbet etmeye çalış biraz aranızda bi sohbet olsun yani konusmalarini sıklastirabilirsin ama bunu sadece sen yapma ondan da bekle birseylerİşkence gibi geçti son iki yılı. Hastanelik oldum, canım çok acıdı, inanamadım. Ama biz kadınlar hep güçlü kalmaya mecburuz. Zordu, çok zordu. Hepsi geçti gitti hatırlamak bile istemiyorum.. Şuan ki durumla ilgili şöyle bir şey var bu çocuk beni o eski sevgilimle gördü, benimle ilgili bilgi alabileceği hiçbir alan yok. Acaba halen sevgilim olduğunu düşündüğü için bana böyle nötr davranıyor ? İkinci bir durum ben onların müşterisi sayılırım hatta direkt öyleyim, bir şikayet vs yapmamdan çekiniyor bunu anlıyorum az çok. Kendime şunu demiyor da değilim yollarca böyle hisleri tatmadın kalbinin ritmini değiştiren biri çıkmış ne kaybedeceksin.. ah işte vallahi çıkamıyorum işin içinden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?