- 14 Mart 2018
- 8
- 1
- 16
- Konu Sahibi daimaeniyisiniyap
Merhaba dostlar. Sizi hep dışardan takip eden ve fikirlerinizi önemseyen biri olarak bugün kafamdaki soru işaretleri için bana yardım edeceğinize tüm kalbimle inanıyorum. 24 yaşımdayım ve 6 yıldır devam eden masal tadın da bir ilişkiyi noktaladım birkaç ay önce. Aldatıldım. Bütün güvenim sarsıldı hayata tekrar bağlanmam zaman aldı. Ama güçlüyüm. Şimdiler de kafamı karıştıran birşey var dostlar. Çalıştığım şirketin yakının da hafta da en az üç dört kez uğrayacak şekilde çalıştığımız bir yer var. Orada çalışan biri beni garip bir şekilde etkiledi. Benle hiç konuşmuyor, ben şubeye girince kafasını yere eğiyor işine bakıyor, yanakları kızarıyor, eli ayağına dolaşıyor sanki. Evet onca yaşadığım üzücü travmatik şeylerden sonra bu beni de etkiledi. Kalbimin ritmini değiştirdi. Yazının uzun olmaması için maddeleştirerek ileteceğim durum özeti ve soru işaretlerimi.
1. Ben oraya gittiğim de bana uzun süreli bakmıyor
2. Merhaba diyorum içine içine duyulmayacak bir ton da merhaba diyor, duyulmuyor bile
3. Bir kez sohbet ettik yanakları kızardı gözleri kocaman oluyor bana bakarken
4. Bunların haricin de hiç hiçbir şey yapmıyor. Herhangi bir hareket yok.
Asıl durumu daha çok çaktıran çevresindeki beni tanıyan diğerleri kaş gözle illaki ona iletmemi istiyorlar evrakları, övüyorlar kısa kısa bilgi aktarıyorlar vs.
Ancak ben hayatım da hiç kimseyle böyle birşey yaşamadığım için malum etkilendiğim halde ben de bir şey yapamıyorum daha doğrusu anlayamıyorum. Belirtiler neyi gösteriyor ? Kafamı çok kurcalıyor. Bir ilk benim için. Biliyorum bir çoğunuz evli nişanlısınız. Anlarsınız bu işlerden.
Benden hoşlanıyor mu ? Yoksa ben mi öyle görüyorum ?
Sosyal medyadan ben eklemeli miyim ? Bunu benim yapmam anormal olur mu ?
Bütün bunlar benim kuruntum mu ? Hiçbir şey hissetmiyor olabilir mi benimle ilgili ?
Aktaramadığıö şeyler de var tabi. Özet geçtim..
Güzel cevaplarınız içim şimdiden teşekkür ederim. İyi geceler dilerim.
1. Ben oraya gittiğim de bana uzun süreli bakmıyor
2. Merhaba diyorum içine içine duyulmayacak bir ton da merhaba diyor, duyulmuyor bile
3. Bir kez sohbet ettik yanakları kızardı gözleri kocaman oluyor bana bakarken
4. Bunların haricin de hiç hiçbir şey yapmıyor. Herhangi bir hareket yok.
Asıl durumu daha çok çaktıran çevresindeki beni tanıyan diğerleri kaş gözle illaki ona iletmemi istiyorlar evrakları, övüyorlar kısa kısa bilgi aktarıyorlar vs.
Ancak ben hayatım da hiç kimseyle böyle birşey yaşamadığım için malum etkilendiğim halde ben de bir şey yapamıyorum daha doğrusu anlayamıyorum. Belirtiler neyi gösteriyor ? Kafamı çok kurcalıyor. Bir ilk benim için. Biliyorum bir çoğunuz evli nişanlısınız. Anlarsınız bu işlerden.
Benden hoşlanıyor mu ? Yoksa ben mi öyle görüyorum ?
Sosyal medyadan ben eklemeli miyim ? Bunu benim yapmam anormal olur mu ?
Bütün bunlar benim kuruntum mu ? Hiçbir şey hissetmiyor olabilir mi benimle ilgili ?
Aktaramadığıö şeyler de var tabi. Özet geçtim..
Güzel cevaplarınız içim şimdiden teşekkür ederim. İyi geceler dilerim.