Hoşlanıyor mu yoksa hoşlanmıyor mu :(

gulben456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
2
0
1
36
selamlar,

2 haftadır resmen hoşlanmaya başladığım bir beyle karşı karşıyayım ancak onun duygularından hiç emin olamıyorum bundan 2 hafta önce bir etkinlikte denk gelmeye başladık, o gün bana bakışlar attığını hissettim, kendisini her gün görüyorum. o gün bana o kadar çok bakmasına rağmen bazen gereksiz soğuk davranıyor. bazen de bir anda "napıyorsun nasıl gidiyor çok sessizsin" şeklinde yanıma geliyor.
konuştuğumda sıcak davrandığını hissediyorum ancak konuşmuyorken de çok soğuk. muhabbet ederken bir iki kere "abi yaa" şeklinde tepkiler verdi. sizce ağız alışkanlığı mıdır yoksa umudu tamamen kesmeli miyim?

iş yerinde "abi" çok fazla kullanılıyor o yüzden ağız alışkanlığı mı acaba demiştim yani birebir kişiye değil de ortaya hitap gibi.. gene de teşekkürler

Hoşlanmıyor. Bir erkek hoşlanırsa belli eder, öyle hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu diye ikilemde kalmazsınız.

“Abi ya” kısmında şunu diyebilirim 5 yıllık sevgilim ilk flört döneminde böyle demişti. Çok ağlanmıştım benden hoşlanmıyor mu diye. Ağız alışkanlığıymış. Diğer konulardaysa hoşlandığını düşünmüyorum.

Bakışlarından anlamistir senin hoşlandığını. İlgiyi kesme diye arada seni yokluyor. Birsey çıkmaz bu adamdan.

Çevrenizdeki diğer kişilere nasıl davranıyor ayni soğuklukta mi bana pek hoşlanıyor gibi gelmedi her bakistigimiz kişi hoşlanıyor çıkmıyor malesef keske erkekleri anlayabilsek adam gözlerinin içine bakarak şarkı söylüyor sorsan arkadaşça yapıyorum diyor bunlari bizzat yaşadım yani

Senin hoşlandığını anlamış, hoşlanmaya devam etmeni istiyor. Ego besliyor bence... hoşlanıyorsa illa ki o anlamda iletişime geçer, ekler mesaj atar. Sen adım atma sakın. Bence ümitlenme de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…