Hoşlanıyor mu?

Yenibirhayataaa

Büyümek, tam anlamıyla bu.
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
1.132
563
123
Merhabalar kk,

2 hafta önce dikkatimi çeken biri oldu. Şöyle ki bu arkadaş işyerime çok sık gelmeye başladı. Başlarda dikkatimi çekmemişti. Bir iki derken dikkatimi çekti. İşle alakalı bir konuda 5-10 dk konuştuk. Ayni hafta içinde 3-4 kez geldi. Şöyle anlatayım iş yerim gelmesi zorunlu bir yer değil, farklı sebeplerle geldi gibi. Diğer hafta yine bir iki kez geldi.

Ben hoşlandım sanırım bu kişiden. Güzel bir elektrik 😀 aldım. Hal, tavır, görünüş vs beni etkiledi. Son gelişinde çok heyecanlandım biraz da saçmaladım sanırım. Çalıştığı yeri vs biliyorum. Sosyal medyadan arattım hiçbir platformda hesabı yok. Şimdi ben kendi kendime mi gelin güvey oluyorum acaba yoksa hoşlanıyor mudur benden merak ediyorum 🤷🏼‍♀️ Tabi hayırlısını istiyorum ama içimi heyecan sardı 😀

Siz ne dersiniz gelip gitmeler güzel elektrik vs olabilir mi böyle birşey?

Yani sadece is icabı geliyor da olabilir.
Sizden hoslanmısta olabiliir.

Hali tavri nasil size karsi o önemli. Yüzük var mi yok mu yoksa kesin esi yoktur diye dusunme ama onu bastan diyim. Çünkü artik alyans takmiyor çoğu evli kişi. Bizde takmiyoruz mesela esimle. Boyle bisey olabilir

Belki adam gerçekten işleri için gelmiştir.

Belki nişanlıdır, evlidir. Emin olmadan karşınızdakinin durumundan elektriklenmeyin derim.

Alyansa hele kesinlikle takılma, evli olup takmayan çok.
Yok küçük bir şehirde yaşıyorum daha sonra çevreden tanıyan birkaç kişiye sordum ailesini vs tanıyanlar var. Evli değil 😀

Yani sadece is icabı geliyor da olabilir.
Sizden hoslanmısta olabiliir.

Hali tavri nasil size karsi o önemli. Yüzük var mi yok mu yoksa kesin esi yoktur diye dusunme ama onu bastan diyim. Çünkü artik alyans takmiyor çoğu evli kişi. Bizde takmiyoruz mesela esimle. Boyle bisey olabilir
Evet iş icabı geliyor da olabilir. Hislerim öyle demiyor ama bu da bir ihtimal. En iyisi kendimi çok heveslendirmemek

eski ilişkiniz biteli 2. mu 3 mu erkek konunuz bu . o ilişkiyide çok kırılarak bitirmiştiniz .
bence ilişki düşünmek yerine biraz dinlenip içinize dönün.

Sosyal medyası yoksa evli olma ihtimali çok yüksek çünkü bekar erkekler genelde dıs gorunusu de soylediginize gore hosmus sosyal medya kullanıyor. Ya da eşiyle falan ortak bir hesap v.s olabilir o şekilde kullanan da var.

Sosyal medyası yoksa evli olma ihtimali çok yüksek çünkü bekar erkekler genelde dıs gorunusu de soylediginize gore hosmus sosyal medya kullanıyor. Ya da eşiyle falan ortak bir hesap v.s olabilir o şekilde kullanan da var.
Yok ailesini tanıyan arkadaşlarım var bekar olduğu kesin 😀

Yok ailesini tanıyan arkadaşlarım var bekar olduğu kesin 😀
O zamn belki net isim soyisimle uye değildir hani kısaltma falan yapılmış haliyle üye olmuş olabilir o nedenle aratinca cikmamistir. Ortak arkadaslariniz bir şekilde ekleyip sizle bir story falan koysa sizi de etiketleyerek belki o da instadan sizi ekler o şekilde bir muhabbet olabilir :)

Guzel seyler heyecanlar.
Simdi heyecanin tadini cikarin, her zaman olmuyor.
Bekar olmadigini ogrenirseniz de "aman neyse" der gecersiniz.
Nedir ki :))

komik bir sey göremiyorum ama amacımın ne olduğunu düşünmek istiyorsanız düşünün . her gün başka erkek konusu içimden geleni söyleyeyim dedim
Şimdi size açıklama yapmak gibi bir zorunluluğum yok ama böylesi masumane bir konuya yaptığınız bu negatif yorum canımı sıktı. 3 ay önce 8 aylık ilişkim bitti onu yazdım. Üzüldüm acı çektim. Şu an iyiyim. 2 hafta önce sosyal medyadan biriyle tanıştım görüşmek istedi ama görüşmedik onu yazmıştım. Şimdi de biri ilgimi çekti onu yazdım. Yani keyfim böyle istedi böyle oldu. Yeterli mi? Çok da erkek delisi olduğumu düşünmüyorum bu bilgiler ışığında 😀 velev ki olsam da bu konuda size böyle yorum yapma hakkını vermiyorum.

Şimdi size açıklama yapmak gibi bir zorunluluğum yok ama böylesi masumane bir konuya yaptığınız bu negatif yorum canımı sıktı. 3 ay önce 8 aylık ilişkim bitti onu yazdım. Üzüldüm acı çektim. Şu an iyiyim. 2 hafta önce sosyal medyadan biriyle tanıştım görüşmek istedi ama görüşmedik onu yazmıştım. Şimdi de biri ilgimi çekti onu yazdım. Yani keyfim böyle istedi böyle oldu. Yeterli mi? Çok da erkek delisi olduğumu düşünmüyorum bu bilgiler ışığında 😀 velev ki olsam da bu konuda size böyle yorum yapma hakkını vermiyorum.
zaten sizden hak almıyorum . keyfim neye isterse ona yorum yaparım

Back
X