- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.132
- Konu Sahibi cekirdekcik
Kizlar iyi aksamlar! :) Belki bilen bilir birinden hoslaniyorum ama bir turlu tanisamiyorum. Yani, tanismak icin deniyorum aslinda ama olmuyor. ayni kurstayiz fakat tanisamiyoruz. Yani, dersi sor sunu sor bunu sor kombinasyonlarini ben de kurdum ama olmuyor bi turlu o ortam. Bi ara vazgectim tanismak istemiyorum dedim ama sonra gorunce yine degisiyorum. Ergene bagladim, arada aklima geliyor habire. :/ Cocugun bana baktigini da yakaliyorum. Ben cok cekingen oldugum icin bakamiyorum bi turlu delirecegin. :'( Artik yani her gun bi cesaret bu gun tanisacagim diyorum yok. Bazen yalniz oluyorum hani tenefuste ki yanima gelmek isterse gelebilsin tanisalim diye. ama yok, hemen birileri geliyor... Bir de ben biriyle tanismistim(erkek). o kisi benle sohbet ediyor gordugunde yalnizken falan. Yani hoslandigim kisi de ondan hoslaniyorum falan sanmiyordur insallah. Off, bahardan mi bunlar ya? :/ Eger tanisasi varsa illa tanisir mi diyorsunuz yoksa arada ben de bakayim mi? :l (ağır saçmalamis olabilirim k.bakmayin)