- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
- #1
Umursamaz mı yoksa bir şeyler olur da kıymetinizi anlar ve sizden hoşlanmaya başlar mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklımdan geçenlerin kısa net özeti..Hoşlanmayan erkek, hoşlanmayan erkektir. Herhangi bir davranış için sizden hoşlanmaya başlamaz. Baskı yapmayın, ümit etmeyin.
Çok affedersiniz konuyu dağıtmış gibi olucam da sizce hoşlanan erkek neden hoşlandığını söylemez? Hoşlandığını söylemiyorsa hoşlanmıyordur diyebilir miyiz?Hoşlanmayan erkek, hoşlanmayan erkektir. Herhangi bir davranış için sizden hoşlanmaya başlamaz. Baskı yapmayın, ümit etmeyin.
Karakter meselesidir belkide sadece. Çekiniyordur. Sizden emin değildir. Doğru zaman olmadığını düşünüyordur. Sizden bi adım bekliyordur. Ben hoşlanan erkekleri pek anlayamıyorum. 4 yıl boyunca en yakın erkek arkadaşım benden hoşlanmış ve ben o tavırları yakın arkadaş tavrı sanmıştım. O yüzden itiraf edilmedikçe hoşlandığından yada hoşlanmadığından emin olamazsınız.Çok affedersiniz konuyu dağıtmış gibi olucam da sizce hoşlanan erkek neden hoşlandığını söylemez? Hoşlandığını söylemiyorsa hoşlanmıyordur diyebilir miyiz?
Anladım teşekkür ederim yorumunuz için.Karakter meselesidir belkide sadece. Çekiniyordur. Sizden emin değildir. Doğru zaman olmadığını düşünüyordur. Sizden bi adım bekliyordur. Ben hoşlanan erkekleri pek anlayamıyorum. 4 yıl boyunca en yakın erkek arkadaşım benden hoşlanmış ve ben o tavırları yakın arkadaş tavrı sanmıştım. O yüzden itiraf edilmedikçe hoşlandığından yada hoşlanmadığından emin olamazsınız.
Çok affedersiniz konuyu dağıtmış gibi olucam da sizce hoşlanan erkek neden hoşlandığını söylemez? Hoşlandığını söylemiyorsa hoşlanmıyordur diyebilir miyiz?
Sen ondan hoslandiysa o senden hoslanmadiysa sora sen onu pes ettiği zaman o soradan peşinden koştuğu hoşuna gitmişse yeniden kur felan yaptıysa bosvereceksin
Çünkü o adam peşlerine takılmayi sevdiği için tavır yapar.
Pes edince kıymet anlıyor cok affedersin şeyi kalkıyor !!
Boşver o senin peşinden koşsun. Bu kadar basit!
Ben yaşadım
Coook önceden Çünkü birinden hoşlandım
O benden hoşlanmadı
Sora pes ettim
Adam bakmadigimi anlayınca etrafinda dolanmaya başladı.
Yinede yüz vermedim çünkü içten geçmişti
Pişmanlık onun elinde
Ben kendi hayatıma baktım umrumda bile olmadı
İşte o kadar basit bosvereceksin.:)
Nerede bu kiz diye merak eder.
Karakter meselesidir belkide sadece. Çekiniyordur. Sizden emin değildir. Doğru zaman olmadığını düşünüyordur. Sizden bi adım bekliyordur. Ben hoşlanan erkekleri pek anlayamıyorum. 4 yıl boyunca en yakın erkek arkadaşım benden hoşlanmış ve ben o tavırları yakın arkadaş tavrı sanmıştım. O yüzden itiraf edilmedikçe hoşlandığından yada hoşlanmadığından emin olamazsınız.
Son zamanların modası şöyleyse ne olur böyleyse ne olur, dünde istemeden evlenen aklindada başkası olan adam çocuk olunca aklındakini unutur mu diye abuk bir soru vardı
İnsandan bahsediyoruz p ise q diye giden genel geçer mantık sorusu değil bu,her insan farklıdır kimisi oh kurtuldum der kimisi nerde bu kız der
Valla en fazla ego tatmini bosluga dustugu icin hayirdir acaba moduna girer. Yoksa hoslanacak adam direkt hoslanir su olursa bu olursa diye bir sey yoktur. Hoslanma asik olma planli bor sey degil zaten.
Benden hoşlanmadığı fikrine şöyle vardım. Yaklaşık 4 aydır ona ilgi gösteriyorum. İşlerinde yardım ediyorum. Sürekli yanında olduğum için etraftakilerin bile ilgisini çekmiş yani. Bir arkadaşım siz cilveleşiyorsunuz demişti. Neyse 4 ay öncesine kadar beni sürekli tersliyordu, benden hiç hoşlanmıyordu. Fakat bu 4 ay içinde bana olan tavrı 180 derece değişti. Şu an bana çok nazik davranıyor. Beni destekliyor, savunuyor. Beni kesinlikle artık terslemiyor aksine bir olayda arka çıkıyor. Hatta son ay içinde bana kur yapmaya, benimle flört etmeye başladı. Benimle uğraşıyor, laf atıyor, ben yanına gidince salak salak espriler yapıyor, çenesi düşüyordu. Bana kazara da olsa sürekli dokunuyordu. Bir kaç kez mesaj attı. Ama utana sıkıla seni rahatsız ettiğim için özür dilerim filan. Bir kere sabahın 7 sinde arkadaşlarla çektirdiğimiz toplu fotomuzu yolladı. Ve kesinlikle aramaz. Ama benden hoşlanmadığı kararını kesin vermeme sebep benimle kesinlikle yalnız kalmak istememesi. Akşam arabayla bırakmak istemiyor veya çıkışta yalnız kalmamaya özen gösteriyor. Laf söz olmasın istiyor. Diğer kızlarla kesinlikle öyle değil. Çünkü onlar ondan yaşça küçük, evli filan. Alakasız tipler. Ama etrafta bizi yakıştıran çoktu. Hatta bir kere arkadaşımız bir pot kırdı siz olursunuz yaşlarınız tutuyor gibisinden. Hemen susturdu onu.Bence insan birinden hoşlanmasa bile uzun süre ilgisini gördüğü insanın ilgisini çektiğinde sudan çıkmış balık gibi oluyor.
Alışkanlık diyelim buna :) Alıştırılmış oluyor, biyolojik saat olayına benzetiyorum. Bu beni arardı sorardı şimdi nerede ? diye düşündürüyor. Aynısını da yaşadım.
İnsanın sevgi görmesinin kendisini şımarttığını düşünenlerdenim karşılığı olmasa bile psikopata bağlanmadığı sürece seviliyorum tavrı güzel hissettiriyor.
Bununla besleniyoruz bana göre.
Ama bunlar varsayım, olmayınca da olmuyor. Olursa da böyle olur, hayırlısı olsun :)
Peki bu olayı nasıl anlicam o zaman. Yani hoşlanıp hoşlanmadığını. Ona duygularımı itiraf edemem çünkü bir kere bunu yaptım. Beni reddetti ve pislik muamelesi yaptı bana. Tövbeliyim daha böyle bişi yapmam.Hoşlanmadığı ne malum? Erkekler belli etmiyor böyle şeyleri.. İlginizi geri çekince eğer hoşlanıyorsa üstünüze düşer ama hoşlanmıyorsa tepkisiz kalır. Gerçi hoşlanıyor olsa bile tepkisiz kalması mümkün, çünkü erkekler bu konularda fazla umursamaz..
Bıraktım zaten ilgi göstermeyi. 2-3 gündür bıraktım. Daha da gösterebileceğimi sanmıyorum. Sadece ona olan ilgimi kesince bana karşı düşünceleri değişir mi diye merak ediyorum.E çocuk istemiyor belli ki, üçüncü kişiler yakıştırınca kapatıyormuş ağızlarını, duygularını belli edince pislik muamelesi yapmış. Bence sen yakın da davransan uzak da olsan hoşlanmayacak. Yakınlığını sevmesinin nedeni bir kadının ilgisi, biraz gururun varsa bununla tatmin olmasına izin verme