• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hoşlanmayan erkek ona gösterdiğiniz ilgiyi birden çekerse ne yapar?

Peki bu olayı nasıl anlicam o zaman. Yani hoşlanıp hoşlanmadığını. Ona duygularımı itiraf edemem çünkü bir kere bunu yaptım. Beni reddetti ve pislik muamelesi yaptı bana. Tövbeliyim daha böyle bişi yapmam.
He daha önceden böyle bir şey yaşandıysa o zaman hoşlanmıyor belli ki..

Söyleyim platonik ask yasadigim cocuk vardi seneler once ilgiyi cektigimde sinifin onunde biterdi ne gunlerdi be :)

Peki bu olayı nasıl anlicam o zaman. Yani hoşlanıp hoşlanmadığını. Ona duygularımı itiraf edemem çünkü bir kere bunu yaptım. Beni reddetti ve pislik muamelesi yaptı bana. Tövbeliyim daha böyle bişi yapmam.
Kendinizi geri çekmek için baya geç kalmışsınız karşı taraf bir şey hissetse red etmez , erkek mi kalmadı etrafta yahuu

Kendinizi geri çekmek için baya geç kalmışsınız karşı taraf bir şey hissetse red etmez , erkek mi kalmadı etrafta yahuu
Ben yanlış yazmışım. Beni reddeden adam başka biri. Bu adama hiç duygularımdan bahsetmedim

Bıraktım zaten ilgi göstermeyi. 2-3 gündür bıraktım. Daha da gösterebileceğimi sanmıyorum. Sadece ona olan ilgimi kesince bana karşı düşünceleri değişir mi diye merak ediyorum.

Sanmam, o kadar pislik muamelesi yapacak kadar değer vermiyorsa :S Bir kere zaten pislik muamelesi yapıyorsa o çocuk daha toydur canım işe yaramaz. Bir de bunlarla uğraşacağına kendinle uğraş, güzelleş, kilo ver, makyaj yap, bakımlı ol, zamanını buna harca çocuğa değil. Böylelikle çocuk gelmese bile birileri gelecektir emin ol :)

Back
X