Hostesle selfie çektiren Özel Harekatçılardan gururlandıran mesaj

cimcimegfb

Nami deger #cimcimegfb
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
18.026
40.712
http://www.ahaber.com.tr/gundem/201...iren-ozel-harekatcilardan-gururlandiran-mesaj

Hostesle selfie çektiren Özel Harekatçılardan gururlandıran mesaj

Teröre karşı yürütülen operasyonlar Diyarbakır ve çevre illere takviye gönderilen özel harekat polislerinin morallerinin yerinde olduğu görüldü. Gönderildikleri uçakta hostesle Selfie fotoğraf çektiren polisler, hostesin "Ne zaman döneceksiniz?" sorusuna "Şehit olunca" cevabını verdi.

GÜNDEM09 Eylül 2015, Çarşamba
1441801492718.jpg

Türk Silahlı Kuvvetleri, en donanımlı ekiplerini başta Diyarbakır olmak üzere Doğu ve Güneydoğu'daki illere gönderiyor. İki gün önce de bir grup özel harekat polisi, operasyon için Diyarbakır'a gönderildi. Kamuflajlarını giymiş olarak uçaktaki yerlerini alan Özel Harekatçıların morallerinin yerinde olduğu görüldü.

Haberiyakala.com'un ulaştığı fotoğrafta özel harekatçıların operasyona ne kadar hazırlıklı olduğu göze çarpıyor. O fotoğraf uçakla Diyarbakır'a gidilirken çekildi.

THY ile uçan ekibe kabin görevlileri ve uçuş ekibinin de oldukça ilgili olduğu görülüyor. Bir hostes, çatışma bölgesine giderken bile yüzlerinden gülümseme eksik olmayan polislerle selfie çektiriyor. Fotoğrafta kimi polislerin el salladığı da görülüyor.

Kabin ekibiyle polisler arasında geçen bir diyalog ise, terörle mücadelede güvenlik güçlerinin kararlılığını ortaya koydu. Özel Harekatçı polislere "Ne zaman döneceksiniz?" diye soran hostese polisler "Şehit olunca" cevabını verdi.

Diyarbakır'a uçakla inen ekipler, buradan merkez, Cizre ve Şırnak'taki görev yerlerine dağıtıldı.

1441801309660.jpg



TAM DONANIMLI UÇUYORLAR


Özel harekat polisleri, çaklara ihtiyaç duyacakları tüm silah mühimmat ve erzakla birlikte biniyor. Hatta geçen haftalarda Anadolu Jet'le yapılan bir savkiyatta uçağın Alman pilotu teçhizatların uçuş için çok ağır olduğunu ve bir kısmı indirilmezse uçmayacağını söylemiş, uçaktaki tüm özel harekatçılar da kargoları indirildikten sonra uçağı terk etmişlerdi.
 
İnşallah sağ salim dönerler. Ne olduğu belli olmayan yine birden hortlayan herkesin farklı bir şey söylediği bir durumun ortasında askerlerimiz polislerimiz kaldı. Bunu yapanların yaptıranların yatacak yeri yok. O arkada kalan gözü yaşlı ailelerin hesabını veremeyecejler
 
X