Hoşuma gitti sızde okuyun ıstedım...

benım kaynanam bana ana deıl teyze deıl yenge deıl el bıle olamadı..
evlılıgımın ılk 1 yıklını burnumdan getırdı boşanma aşamalarına geldımyataklara düştüm..
annneymiş.. yerım onun analıgınıı.. uzak olsun...

kim yazmış bunu show olsun diye Allah aşkına?

ayrıca evlat olayım diye öz annem beni 1 sevdide ben onu 5 mi sevdim.annemi ne kadar seversem seveyim,annenin evladığına duyduğu daha büyük aşktır.

beni o büyütmedi! ben hastalandığımda başımda o beklemedi! beni o okutmadı! yaşadığım en kötü günlerde yanımda olmadı!

dolayısıyla bi oğluyla evlendim die bu kadar hayatıma karışmak cesaretini nerden bulabiliyor,evliliğimi burnumdan getirmek zorunda değil.

kv bırak anne yarısını, teyze yarısı bile olamaz........

Anne oldugum ıcın
kayınvalıdemı bu duygularla sevıyorum

Canını paylaşmıştır başka bir kadınla yine de gıkını çıkartmamıştır.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bastan sona bos - beles okumaya bile degmez kelimeler dizisi... Yukaridaki yorumculardan birinin de yazdigi gibi; cahilin biri show mu yapmaya calismis da becerememis nedir...

Her cümle ayri bir vahim ama su yukaridaki cümlenin dengesizligine ise popo ile gülünür, celiskiye bakar misiniz; "canini baska bir kadin ile paylasmak!"
Sanki oglundan degil kocasindan bahsediyor, "baska bir kadin" diye bahsettigi de kumasi!
Paylasmak ne ya???
Anne ile Es´in yerleri ayridir.
Kimse esya olmadigi icin paylasilamaz!!!
Ayrica bu edebiyat yoksunu siirinde (siir demeye bile dilim varmiyor), "baska bir kadin" adi altinda bahsettigi kisiden neden bu kadar sevgi bekliyor ve dileniyor...

Sacmaligin daniskasi olmus...

Son düzenleme:
bazıları ne kadar abartmıs konuyu ...
her cumlede bı mana aramıssınız resmen tartısın dıye degıl okuyun dıye yazmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…