Hotel 626 / +18

enter your for a rıcher experience ne demek yahuuu bunu yasıp duyuyoo farklı adresde denedımmm

ya oyun kendisini yönetiyor sana çok azşey kalıyor yöneticek benmi yanlış yapıyorum yoksa anlamadım yaw.biraz açıklama yapın kızlarrr

canım isim yerleri gizli nedenseb name üstüne falan tıklama yöntemiyle tıkla biraz çıkıyor yeri gizlemişler görünmrz yani

ayy yarıda kestım odum kpptu ayaolllll megersemmm sabahtan berı bende name yazan yerın altyına yasıyommm

gırısınız için tesekkurler gece acılcak sıte.oda hazır oldugunda bız size mail atıcaz dıyo sızdedemı öle yazıyor kızlar

banyo gibi bi odaya girdım gercı oyun kendı girdi :)
kız benı olduruyor oyunu oynayan oynayabılen varmı

valla en son sıfrelı bır odada kaldım ole delı bısedyler anlatıp duru sankı sıfreyı soyluyoo amma ben bulamyınca bana kıssdıdıı bogdu nbenııı oldum oldummmmmm

o banyoda gölge hayalet var onu öldürmen lazım odadan çıkmak için resmini tam yakalayıp çekebildiğinde ölüyor çekemezsen 9 şanstan sonra o seni yiyoooooooo!!
ben bebekli odayı ve deli odasını çözemedim çözen olursa yazsın kızlar.
pc saatinizi 18 den sonraya ayarlayın.
birde resimlerin asılı olduğu oda ne işe yarar anlamadım.
oyunun sonu arabada bitiyor dimi onuda anlamadım bileb bilmeyene yardım etsinnnn.
aynı bölümü tekrar oynayabiliyorsunuz,,üstteki yazı tekrar sanırım again miydi neydi alttakide skip midi acep atla demek sanırım.o bölümü atlıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…