Hotel 626 / +18

Hanımlar oyunu ilk oyanmaya kalktığımda bende çok tırstımdelikafadulden ama sonra sonra baktımki korkucak bişi yokmuş eğlenceli gelio sonradan Oyun akşam 6 ve sabah 6 saatleri arasında oynanıo ama pc saatinizi değiştirdiğinizde sorun ortadan kalkıyo ben gece oyanmaya cesaret edemediğim için bu taktikle gündüzün köründe oyandımkaydirigubbakcemile3 ilk girişte şifre istiyo istediğiniz bi şifreyi yazın oraya herhangi bişey yani farketmez. oyuna gelirsek oyunda ilk koridorda ilerlerken siyah sis sizi yakalamadan sağda bi kapı var ordan girmeye çalışıyosunuz girdiğiniz zaman karanlık bi odada elinizde fotoğraf makinesiyle buluyosunuz kendinizi orda kızı fotoğraf makinesiyle yakalayıp resmini çekmeniz gerekiyor eğer çekemzseniz 9 hakdan sonra fln ölüyosunuz ve tekrar oynuyosunuz eğer bölüm atlamak isterseniz skip yazısını tıklamanız yeterli bi sonraki bölüme geçiyosunuz. Bebekli odada eğer başlangıcda oyuna girerken web cam ve mic var seçeneğini işaretlediyseniz orda sesli şekilde bebeğe nini okumanız lazımki uyanmasın =))) bebek ortamın sessiz ve çok sesli olduğu zamanlarda oyanıyor. microfon yoksa orda altta yuvarlak içerisinde bi top çıkarıyor onu oynatrak sesi orta seviyelerde tutmaya çalışıyosunuz. daha sornasında yine sessiz bi şekilde ayak sesi çıkarmadan odadan çıkmak gerekiyor. sonrasında merdivenlerden aşağıya iniyorsunuz yine sağdaki kapıdan griyorsunuz delilerin olduğu bi koridorda buluyosunuz kendinzii sonrasında gözünüzü açtığınızda delinin biriyle aynı odada buluyosunuz=)) duvarda şifreler var deli size duvardaki cisimlerin isimlerini ingilizce olarak söylüyo örn. horse (at) diyo duvarda atın 3 bacağı olduğunu gösteriyo yani 3 demek aynı şekilde hands tree ve spider fln dio delinin sözünü dinlemeniz gerekio burda onun söylediği cisimlerin duvardaki sayılarını yanyana getirip şifreyi doğru girmeniz gerekio 2 şansınız var 2.sinide bilemezseniz deli sizi öldürüyor tekrar oynuyrusnuz sonra=) oyunun en güzel yanı kameranızı tanıttıysanız eğer oyunun korkunç yerlerinde sizin fotoğrafınızı çekiyor ve diğer oyunu kamerayla oynayanlarla beraber oyunun sonudna gösteriyor korkan tipleri=)
Oyunun tamamını anlattım sanırım inş yardımcı olabilmişimdir:lepi:

ya merak ettim ama bakmıcam zaten ödleğim şimdi korkutmiyim kendimi zaten yazlızım evde ama merakta var napcam benyaaa

oda oyunu hastası olaraktan oynadığım en iyi oyundu sanırım :lepi:

yeşil arkadaşım çok sağol :lepi:

Ay o fotoğraf makinesiyle fotoğrafını çekemediğim korkunç mahluktan ödüm koptu benim eşimin dibine girdim :) Yalnızken oynayamam hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…