Hotel 626 / +18

bebek odasında kız beni öldürdü
Sonrada deli yedi beni hahahah
sonrada devam etmediimm çokda korkunç değil aslında

Ama en çok fotoğrafla hayaleti çekdiğim bölümü beğendim ilerisi için birşey diyemiyorum çnkü oynamadım akşam oynicam annemler evdeyken şuan için bu kadar ...

Yükleniyor şu anda.
Umarım beğenirim.
Güzele benziyor.
Asylum aynı zamanda tımarhane demek. Belli zaten ne kadar ürkünç olduğu.eyvahedigeldismilesempatiksalakcinni

Ben oynayamadım. Daha doğrusu oynanacak bir şey yoktu.
Film gibi geçti sadece.
Saat yüzünden olabilir. sempatiksalakcinni

Beğendiğine sevindim canımm kaydirigubbakcemile5gerçekten en sonu çok eğlenceli ve komik oyunu oynayan insanların korku anlarındaki fotoğrafları en komiğide dediğin gibi çinli ve japon insanlar çok komik

kaydirigubbakcemile3 Ben ilk oynadığımda baya tırmıştımohaoldumsmile sonra çok eğlenceli gelmeye başladı boşuna kendimi kasmışım dedim sositososito

annnnnnnaaaaaaaaaaaaamm kızlar cok güzel di saol yesilim az bucuk anladım ama işyerinse sesi acamıyorum oyüzden hiç bişi anlamadım fazla deliyi ve bek odasını gecemedim anlıcagın =) evde eşimle oynıcamm tek basıma korkarım

aynennn
öyle isim yazma bölümü falan çıkmadı değişti mi acaba girme şekli connect with facebook çıktı öyle de denedim ama bişey anlamadım
sonra uğraşırım artık merak ettiim oğlum durmuyo şimdi

az önce oyuna başladım ve hemen :94:bıraktım.yarın bayram erken kalkmam lazım.uyuyamam şimdi.hakkaten çok:95: :18: tırsttım.:83:teşekkürler paylaşım için.

Beğendiğine sevindim canım

bunca yorumu okuduktan sonra oynamamın mümkünatı yokk:18:

az önce oyuna başladım ve hemen :94:bıraktım.yarın bayram erken kalkmam lazım.uyuyamam şimdi.hakkaten çok:95: :18: tırsttım.:83:teşekkürler paylaşım için.

nihahaha çok iyiydi ya

oynadımmmmmm çok güzelllll bir oyun sonu ne öyle yaaaaa .bitişide süperrr

Oyun süper gerçekten korkan arkadaşlar korkmanıza hiç gerek yok oynadıkca size komik gelmeye başlıcak oyun :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…