vay deli vay CADIARZUılk başta korkuyosun ama sonra eğlenceli geliyor yerimseniben
canım duvarda şekiller varr ya delinn söylediği 3 şeklin kırmızı larını sayarak şifreyi buluyosun örneğin horse, spider, tree diyorsa (horse)atın 3, (spider)örümceğin 8, (tree)ağacında 4 bacağı var şekilde diyelim 384 giriyosun ama her seferinde değişik isimler söylüyor deliii işteekaydirigubbakcemile3
Canım oyun biraz ağır görüntüler gerçek film gibi olunca animasyon ve flash kasıyo pc problem ondan olabilir:uhm:cesaretimi toplamışken oynanyım dedim ama oyun açılmıyor bu seferde :1no2:
Korku filminin içinde gibi hissediyosunnn kesinlikle oynatmalısınnkötükedihüsoaçtım hemen kapattım ...laelaelaelaelae
tırstım çünkü,ben çizgi yada animasyon olarak düşünmüştüm,baktım öyle değil,zırttttt kapattım ...ben bunu benim kocişe oynatacağım ama hiç bişi demeden ,tırssın azcukkkötükedihüso
kaydirigubbakcemile3 bak bakalım niler varrr kaydirigubbakcemile2 Deli gerçekten pisikooo ama haaaakannehirvay deli vay CADIARZU
huleyn bu odadaki deli en sonunda benide kendine benzetçek :bbo:
ben başka odalarda ni var merak ediyıırım ıma yaaa :jeyyar:
şunu bi atlatayım diğer odaların altını üstüne geçircem delikafadulden
oynayamadım giremedim ya
ismimi email adresiimi yazıyom girmiyo
Duvardaki şekillere göre sayılardan şifreyi buluyorsun canım. Horse dediyse duvardaki atın bacak sayısına bak sana 3 tane isim söylüyo ingilizce söylediği şekilleri duvardan bak ve sayıları birleştir şifreyi bulyerimsenibenben bebkli odayı falan geçtim deliye geldim. ama ne dediğini hala anlamadımm .horse dio, gerisini anlamıom.ama at, örümcek ve mum resmi gösterio
Deli o bakma sen onakaydirigubbakcemile3ya arkadaşlar bu delinin ne dediğini nasıl anlıcaz yaa
beşikteki çocugu nasıl geçiyosnuz anlamadım yazarmısınız?
hahaaayyyyyyyyttttt bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tebrik ederim tatlımvereliniortak
teşekkürler. ben oyundan hep sıkılıp kapatıodum. aslında kolaymış yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?