Hotel 626 / +18

açtım hemen kapattım ...laelaelaelaelae
tırstım çünkü,ben çizgi yada animasyon olarak düşünmüştüm,baktım öyle değil,zırttttt kapattım ...ben bunu benim kocişe oynatacağım ama hiç bişi demeden ,tırssın azcukkkötükedihüso

vay deli vay CADIARZU
huleyn bu odadaki deli en sonunda benide kendine benzetçek :bbo:
ben başka odalarda ni var merak ediyıırım ıma yaaa :jeyyar:
şunu bi atlatayım diğer odaların altını üstüne geçircem delikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:
cesaretimi toplamışken oynanyım dedim ama oyun açılmıyor bu seferde :1no2:
Canım oyun biraz ağır görüntüler gerçek film gibi olunca animasyon ve flash kasıyo pc problem ondan olabilir:uhm:
Korku filminin içinde gibi hissediyosunnn kesinlikle oynatmalısınnkötükedihüso kaydirigubbakcemile3 bak bakalım niler varrr kaydirigubbakcemile2 Deli gerçekten pisikooo ama haaaakannehir
oynayamadım giremedim ya

niden canımm

ben bebkli odayı falan geçtim deliye geldim. ama ne dediğini hala anlamadımm . horse dio, gerisini anlamıom.ama at, örümcek ve mum resmi gösterio

beşikteki çocukta eğer mikrofonun varsa orta ses tonuyla ninni söle.eğer yoksa mausu orta derecelerde oynat. aşaıda zaten radar gibi bişi var.onu ortada tuttun mu oluo:)

ben bebkli odayı falan geçtim deliye geldim. ama ne dediğini hala anlamadımm . horse dio, gerisini anlamıom.ama at, örümcek ve mum resmi gösterio
Duvardaki şekillere göre sayılardan şifreyi buluyorsun canım. Horse dediyse duvardaki atın bacak sayısına bak sana 3 tane isim söylüyo ingilizce söylediği şekilleri duvardan bak ve sayıları birleştir şifreyi bulyerimseniben
ya arkadaşlar bu delinin ne dediğini nasıl anlıcaz yaa
Deli o bakma sen onakaydirigubbakcemile3
beşikteki çocugu nasıl geçiyosnuz anlamadım yazarmısınız?

Nini söyle canım:ecrin_bebek: mikrofon yoksa mausunu orta derecelerde oynatmalısın. Radar gibi bişi var onu ortada tut kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…