House

• Konu Sahibi Konu Sahibi eny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
favori dizilerimden biri. bu sezonu da baya kötü bi yerde bitti. bakalım kahramanımızı neler bekliyor? :uhm:

hugh lauire aslında yakışıklı biri değil. hatta babam yaşında. ama o nasıl bi oyunculuktur? gerçekten kendine hayran bırakıyor. etkiliyor adamı. türk versiyonu çekilse kim oynar sizce? yani aslında yakışıklı olmayan ama karizmasıyla, oyunculuğuyla bu işi kotaracak kim olabilir ki? benim aklıma kimse gelmiyor.

valla benim aklıma direkt Beyaz geldi...gerçi oyunculuğu kıyaslanır mı bilmem amakafamçokkarıştı

sezon nasıl bitti şeker...

ay canim kusura bakma yeni gördüm
house ilaclardan (vicodan)halisünasyon görüyordu sezon finalinden bir bölüm önce cudyynin yardimiyla kurtulmustu ilac almadan ama megersem oda halisünasyonmus wilson onu bi psikiyatri kliginine götürdü tabi doktroluk yapmama riskide var ama iyilesir....bu arada cameronla chase evlendiler...bu arada mieachel jackson da cok miktarda vicodan aliyormus ölüm sebebi dediler masallah house avuc avuc yutuyor tik olmuyor

canım saolasınn...

dizi ileden baktım 5.sezon yükleme hatası veriyor hiç biryerde yok...

şu doktor kız wilson un sevgilisi..birlikt kaza geçirdiler.ölmek üzereydi sezon bitti..

öldümü hatunn...yoksa mucize kurtuluş oldumu onuda merak ettim...

onların evleneceği belliydi başka birbirlerine uyan kims eyoktuu....isabet olmuş ama yakında ayrılırlar..okız house ile evelenecek sonunda bence..evlenmesedee birlikte olcakalrr zemuszemus

canim o kiz öldü sonra wilson hastaneden gitti daha sonra bir sekilde house la yeniden baristilar filan hastaneye döndü.iste yine bildigin house mecarelari oldu kutner vardi hani sonradan aldigi grubun icindeki hintli cocuk (heralde öyleydi) o intihar etti house buna kafayi takti ister cinayet filan diye..hic uyumadi o ara wilsonun kiz arkadasini halüsinasyon olarak görmeye basladi..sürekli yanlis sey yapmaya basladi mesela chesa ve camoranin dügünden önce house chesa iciin bekarliga veda partisi yapti ve orada sürekli gördügü amberden yardim aldi yaptiklari seylerde yani gördügü halusinasyondan neyse chesa in birseye alerjisi vardi fenaslati partide öldürmek istemis yani housun bilincaltindaki seyler sonra kutneri görmeye basladi :) iste en sonundada kligine yatti bakalim.

ben de yeni 1.ve 2. sezonu indirdim.2 bölüm seyrettim ve hayran oldum diyebilirim.şu anda 3. sezonun bölümlerini indrmeye başladım.eşimle akşamları seyredeceğiz artık.

Ben de düşündüm kim olabilir diye..
Benim aklıma tek gelen, Yetkin Dikinciler oldu.(Adını bilmiyordum,google'dan buldum şimdi.)
Yetkin Dikinciler,Eşref Saati dizisinin Sarı Eşref'i..
Tip olarak ve ses tonu olarak o karizmayı yakalayabilir gibime geliyor.
Ama Hause'un alternatifi olamaz,o ayrı..opuyorumnanaktan

Ne dersiniz,bence biraz House havası var.:)

Son düzenleme:
hugh lauire gercekten yakisikli degil ama cok cekici o kirli sakali kesince cok cirkin oluyor ama oyunlugu cok güzel bu diziye bayiliyorum

ohhh nasıl özlemişimm House izlemeyi......

Çok güzel 2 bölümdüü...( 601-02 özel bölümü).....duymayan kalamsınn 6. sezon

başladııı.....zemuszemus

ohhh nasıl özlemişimm House izlemeyi......

Çok güzel 2 bölümdüü...( 601-02 özel bölümü).....duymayan kalamsınn 6. sezon

başladııı.....zemuszemus
:dilcikar:izleymediğim içinnn umrumda deill:dilcikar::1closedeyes::çok üzgünüm::umursamaz:senağlama

:1rolleyes:Sevgili Teknolog hani nette malum

bir site varya istediğin videoyu izleyebiliyorsun ordan izleyebilirsin yeni bölümü opuyorumnanaktan

Bunlarda Sezon fotoğraf çekimlerinden...​

ay iğrençç ben yılanı sevmem house severimm...sevmedimm....

canımm hep hata veriyorrr...izliyeyeim dedimm sezonun son birkaç bölümünd esorun yok canım sıkıldı...5 sezon başından beri izleyemiyorum..şu bayan doktorrr kaza geçirdi tam ölecek dendi ordan berii:gitme:

ayy house basladı mı tatıldeyım hıc nete gırmıyorum cok merak ettım

bende house sevenlerdenim perrşembeleri mutlaka kaçırmamaya çalışıyorum ama arada kaçıyo malesef

5 bölüm oldu 6.sezonda...
Yarın 6. bölüm yayınlanacak inşallah..
Çok iyi gidiyor bu sezon, tempo tam istediğim gibi...:dance:

9 Kasımda S05e06 yayınlanacakmış .... 2 haftadır yayınlanmıyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…