valla benim aklıma direkt Beyaz geldi...gerçi oyunculuğu kıyaslanır mı bilmem amakafamçokkarıştıfavori dizilerimden biri. bu sezonu da baya kötü bi yerde bitti. bakalım kahramanımızı neler bekliyor? :uhm:
hugh lauire aslında yakışıklı biri değil. hatta babam yaşında. ama o nasıl bi oyunculuktur? gerçekten kendine hayran bırakıyor. etkiliyor adamı. türk versiyonu çekilse kim oynar sizce? yani aslında yakışıklı olmayan ama karizmasıyla, oyunculuğuyla bu işi kotaracak kim olabilir ki? benim aklıma kimse gelmiyor.
sezon nasıl bitti şeker...
canım saolasınn...
dizi ileden baktım 5.sezon yükleme hatası veriyor hiç biryerde yok...
şu doktor kız wilson un sevgilisi..birlikt kaza geçirdiler.ölmek üzereydi sezon bitti..
öldümü hatunn...yoksa mucize kurtuluş oldumu onuda merak ettim...
onların evleneceği belliydi başka birbirlerine uyan kims eyoktuu....isabet olmuş ama yakında ayrılırlar..okız house ile evelenecek sonunda bence..evlenmesedee birlikte olcakalrr zemuszemus
favori dizilerimden biri. bu sezonu da baya kötü bi yerde bitti. bakalım kahramanımızı neler bekliyor? :uhm:
hugh lauire aslında yakışıklı biri değil. hatta babam yaşında. ama o nasıl bi oyunculuktur? gerçekten kendine hayran bırakıyor. etkiliyor adamı. türk versiyonu çekilse kim oynar sizce? yani aslında yakışıklı olmayan ama karizmasıyla, oyunculuğuyla bu işi kotaracak kim olabilir ki? benim aklıma kimse gelmiyor.
:dilcikar:izleymediğim içinnn umrumda deill:dilcikar:ohhh nasıl özlemişimm House izlemeyi......
Çok güzel 2 bölümdüü...( 601-02 özel bölümü).....duymayan kalamsınn 6. sezon
başladııı.....zemuszemus
Hastayım sana haaauss!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?