House

• Konu Sahibi Konu Sahibi eny
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

eny

Ziyaretçi
Yine bir hastane dizisi fakat baş karakterimiz diğerlerindekinden çok farklı son derece huysuz ama bir o kadar başarılı.Sebebi anlaşılamayan, ne olduğu bilinemeyen , teşhis koulamayan hastalıklar ondan soruluyor.Çok sürükleyici bir film.Yeni sezon Ocak ayında yine digitürk de dizimax kanalında...

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

tekrar bölümleriyle TNT kanlaında yeniden başlıyormuş. çok iyi bi dizi ve gerçekten bahsettikleri hastalıklar var. tıp öğrencilerine ders niyetine izlettirilebilir hatta..........

muhteşem bir dizi ,ne kadar kaliteli ve gerçekçi değil mi bizim dizilerle karşılaştıırnca.. tskipçisiyimm

Rastlarsam bende izliyorum. Hangi gündü yaa:uhm:, Pazartesi miydi.

Adam ne kadar aksi, lafını esirgemeyen bir tip. :delphin:

BENDE DİZİmax da izliyordum ama şuan tasarruf tedbiri dijitürk sinema kanallarını iptal ettirdik izleyemiyorumm..ama çok çookkkkkkkk seviyordumm..şimdi çok üzülüyorum izleyemediğimden..en son izlediğimde arkadaşının sevgilisiyle otobüste kaza geçirmişelerdi sezon finaliydi ne oldu acabaa:((((((

Evet, TNT'de bugün var Haus...Eşimle birlikte oturup nefes almadan izliyoruz valla.
Konular zaten çok ilginç ama daha ziyade Haus'un hayata bakışı,insanlara ve olaylara yaklaşımı enteresan geliyor bana.Bazen çok acımasız olabiliyor..
Aradaki dialoglar,ince espriler de çok hoş..

senin için üzgünüm teknolog. :teselli: aynı durum bende de olmuştu. sırf bu tutkum yüzünden internetten bulup izledim. şu an amerika ile aynı anda izliyorum.
şunu söylemeliyim o kaza olayının arkasından yayınlanan bölüm çok dramatik. ağladım ben vallahi.
tnt kanalda yayınlanıyormuş. umarım beklediğin bölümleri hemen izleyebilirsin.

dün gece ki ( tnt de yayınlanan) blöüm çok güzeldi , alışmışız türk dizilerine hemen bitiveriyor üzülüyorum..... doktor house dehası ve yan etkileri süper ....

bu haftaki bölümde çok iyiydii yaa ... doktorunn meslek etiği ve insani duyguları arasında kalışııı çok iyi işlernmiştii...çok başarılı çokk..

ayrıca benim gibi TNT den takip edenler için ufak bir dipn not şuan izlediğimiz bölümler 2004 yılına ait 1. sezon bölümleri ...arz ederim ....Sevgiler :))

eski bölümlerdir muhakkakk ben sezonu bitirmiştim son bölümleri kaçırdım maalesef kriz benim dizileride vurdu ama çok heycanlı yerdeydii noldu acabaa..

Şu, hastanenin başına geçen zenci patrona(Adını unuttum ) ne zaman haddini bildirecek ki Hause.Sabırsızlıkla bekliyorum valla.Çok üzgünüm çoook

ben de 2.sezondayım...House tam bir dahi, eşimle hayran olduk....şuan deli gibi house izliyoruzzz..tavsiye ederim herkeseopuyorumnanaktan

canımhangi bölümdesiniz ben akip edemiyorumda artık dizimax yok artık:kedi:

yeni sezonunu merakla bekliyorum en son sezon finali cok güzeldi

Back
X