Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1685778831142.webp

Günaydınlar ♥️

Eleadora Eleadora
Life light Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz Levaiz
Mrsay Mrsay
Natsume Natsume
U UcanSupurge
Kukrim Kukrim
Irmak000 Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
yet07 yet07
Keira- Keira-
Arrietty_ Arrietty_
Jawlensky Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte HAbibte
fesang fesang
L LADY VEGA
nemesis nemesis
mimesis mimesis
sudem34 sudem34
bir civciv annesi bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
Bonus Bonus
E Etkili Eleman
Homer Simpson Homer Simpson
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy
kgokce kgokce
Less-is-More Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse hande_buse
koza16 koza16

Günaydııın
Biri You'ya benzetmişti, benziyor cidden. Çok izlemedim ama denk geldiğim kadarıyla Çöp Adam da sanki buna benzerdi
You da aşk vardı başında 😄. Çöp adamda da aşk var. İlla benzeyecekse çöp adam daha çok benziyor. Başta hapsetmesi fln. Tabi çöp adamda adam yakışıklı kadın adama aşık oldu. Bizim kitapta acaba adam çok yakışıklı mükemmel biri olsaydı kadın aşık olur muydu 🤔🤔

Çöp adamında başını izlemiştim devamını izlemedim. Orda da kadının aşık olması Stockholm sendromuymuş sanırım.

Younun da kitap serisi varmış. Dizisini ben çok beğenmiştim. Kitaplarını da okumak istiyorum.

Günaydııın

You da aşk vardı başında 😄. Çöp adamda da aşk var. İlla benzeyecekse çöp adam daha çok benziyor. Başta hapsetmesi fln. Tabi çöp adamda adam yakışıklı kadın adama aşık oldu. Bizim kitapta acaba adam çok yakışıklı mükemmel biri olsaydı kadın aşık olur muydu 🤔🤔

Çöp adamında başını izlemiştim devamını izlemedim. Orda da kadının aşık olması Stockholm sendromuymuş sanırım.

Younun da kitap serisi varmış. Dizisini ben çok beğenmiştim. Kitaplarını da okumak istiyorum.
Aa neymiş serinin adı? Beni baya çekmişti o dizi, okurum ben de

Günaydın 💕 Bugün oğlumun okuma bayramı var öğleden sonra oraya katılacağız 🤗 Oğluşum büyüdü okuma yazmayı öğrendi, artık beraber kitap okuyoruz, hayalim gerçek oldu çok şükür 🤲😍
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir hayaldi gerçek olmuş ..benimkide öyle ama 16 sayfalık içinde bol resim az yazılı olankitaplari seçiyor . Fazla yazı olanlar çok sıkıcı diyor ya bakalim güzel okuyup eleştirip sorgulasinlar bahtlari hepsinin açık olsun... Kutlarım sizi de oglunuzu da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X