- 24 Haziran 2015
- 40.173
- 155.288
- 798
Bekletme bekletme güzel bir kitap ,seveceksin benceYok henüz okumadım. Komodinin üstünde aylardır okunmayı bekliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekletme bekletme güzel bir kitap ,seveceksin benceYok henüz okumadım. Komodinin üstünde aylardır okunmayı bekliyor
Yaa onlar ne masum ne tatlı öyle.Eki Görüntüle 3256566
Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
Bonus
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
GunaydinEki Görüntüle 3256566
Günaydınlar
Eleadora
Life light
C Capanin Gururu Teyom
Levaiz
Mrsay
Natsume
U UcanSupurge
Kukrim
Irmak000
K Kitapkontesi
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Keira-
Arrietty_
Jawlensky
O Orangegreysky
HAbibte
fesang
L LADY VEGA
nemesis
mimesis
sudem34
bir civciv annesi
A Atalanteda
M MrsDelfino
Bonus
E Etkili Eleman
Homer Simpson
Istenmeyentuyy
kgokce
Less-is-More
X xnobodyx
hande_buse
koza16
You da aşk vardı başındaBiri You'ya benzetmişti, benziyor cidden. Çok izlemedim ama denk geldiğim kadarıyla Çöp Adam da sanki buna benzerdi
Aa neymiş serinin adı? Beni baya çekmişti o dizi, okurum ben deGünaydııın
You da aşk vardı başında. Çöp adamda da aşk var. İlla benzeyecekse çöp adam daha çok benziyor. Başta hapsetmesi fln. Tabi çöp adamda adam yakışıklı kadın adama aşık oldu. Bizim kitapta acaba adam çok yakışıklı mükemmel biri olsaydı kadın aşık olur muydu
Çöp adamında başını izlemiştim devamını izlemedim. Orda da kadının aşık olması Stockholm sendromuymuş sanırım.
Younun da kitap serisi varmış. Dizisini ben çok beğenmiştim. Kitaplarını da okumak istiyorum.
BizAa neymiş serinin adı? Beni baya çekmişti o dizi, okurum ben de
Alalım mıİyiymiş aslında fiyatları![]()
Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir hayaldi gerçek olmuş ..benimkide öyle ama 16 sayfalık içinde bol resim az yazılı olankitaplari seçiyor . Fazla yazı olanlar çok sıkıcı diyor ya bakalim güzel okuyup eleştirip sorgulasinlar bahtlari hepsinin açık olsun... Kutlarım sizi de oglunuzu daGünaydınBugün oğlumun okuma bayramı var öğleden sonra oraya katılacağız
Oğluşum büyüdü okuma yazmayı öğrendi, artık beraber kitap okuyoruz, hayalim gerçek oldu çok şükür
![]()
Alalım mı
Şu kaş stili nasıl moda olur bir dönem ya. Hayret ediyor insan