Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eki Görüntüle 3337955

Eki Görüntüle 3337956

Perşembe Yaylası - Ordu​

Bulunduğumuz coğrafik kıtada bir benzeri bulunmayan Perşembe Yaylası Menderesleri’nin bir dünya mirası olarak korunması amacıyla tescil işlemleri son aşamadadır 1991 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile Turizm Merkezi ilan edilmiştir. Aybastı İlçesi'ne 17 kilometre mesafede bulunur. Rakımı yaklaşık 1.500 metre civarındadır. Her yıl Temmuz ayı içinde yayla şenlikleri yapılmaktadır. Şenliklerde çeşitli yarışmalar, folklor gösterileri, konserler, sosyal ve kültürel etkinlikler,güreş müsabakaları, at yarışları vb. etkinlikler düzenlenmektedir. Yayla yolunun büyük kısmı asfalt, kalanı stabilize yoldur. Yorgunluk atmak, piknik yapmak, safari, yamaç paraşütü için idealdir. Yaylada aynı zamanda, eşsiz güzelliğe sahip tabiat harikaları, tarihi eserler ve alanlar mevcuttur. Kümbetler, Çiseli Şelalesi, Karga Tepesi bunlara örnektir.

Yeni Bir Haftadan Herkese Günaydınlar ❤️

@Eleadora
@Life light
@Capanin Gururu Teyom
@Levaiz
@Mrsay
@Natsume
U UcanSupurge
Kukrim Kukrim
@Aspasiaa
K Kitapkontesi
@Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Ruveyda-
Arrietty_ Arrietty_
@Jawlensky
@Orangegreysky
@HAbibte
@fesang
@-nemesis-
mimesis mimesis
sudem34 sudem34
bir civciv annesi bir civciv annesi
@Atalanteda
M MrsDelfino
E Etkili Eleman
@Sulukuleli
@Less-is-More
@Amanita
@hande_buse
@LADY VEGA
@Pozitivite
@Ozzybal
@Tu me manques
@koza16
@tolin
@Alp_BuRc
@yosunlukek
Günaydın. 🌼 Güzel bir hafta diliyorum.

🥲 kitap al diye bagriyordu kitapyurdu
Screenshot_2023-11-20-09-43-26-065_com.microsoft.office.outlook-edit.webp

Günaydın😌
Stresli bir güne uyandım 😏kızımın öğretmeni gitmiş bir mesajla sağolsun bildirmiş,çıkmış gruptan 🤦‍♀️
Hafta sonumu onlara hediye seçmekle geçirmiştim bir de :110:
Vallahi daraldım artık daha 2.sınıf üçüncü öğretmen 😒
nereye gitmiş öyle bi mesajla 😒

Amazon siparişlerim geldi. Bazı kitaplar amazona kıyasla idefix te çok daha uygundu. İndirimle birlikte daha da uygun fiyata geliyordu, ordan da kitap aldım, kargom hala gelmedi, beklemedeyim.
Eki Görüntüle 3338155

Kitap kulesi en sevdiğim 😍

Asimov'ları tamamlayacaksan tam zamanı. 4 al 3 öde var onlarda

Kitap kulesi en sevdiğim 😍

Asimov'ları tamamlayacaksan tam zamanı. 4 al 3 öde var onlarda
Devamını almamamın sebebi şu, bazen serilerin devamı güzel olmuyor, ilk kitap kadar sarmıyor. Önce bir okuyayım, beğenirsem tek tek devamını almayı düşünüyorum. Ama asimov'dan sonsuzluğun sonunu okuyup beğenmiştim. Meğer o da aslında bu serinin başlangıcıymış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X