Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar 🌸 Son kargom da geldi. Sözde indirimler oluyor ama incecik kitaplarla karşılaşınca üzülmedim değil. Alırken sadece konusuna ve yorumlarına bakıyordum. Bundan sonra sayfa sayısına da dikkat edeceğim.

Screenshot_20231121_171107_Gallery.webp

"okumadan yeni kitap almayacağım" :ukala::ukala:

Sonuç 👇👇

Ahahaha gerçekten yeni bir kitaplık alıp klasikleri oraya ayırmayı düşündüm bugün :KK70:. Kafamda iki raf modern klasikler, iki raf Hasan Ali Yücel Klasikler ve bir raf Türk edebiyatı klasikleri olur diye düşünüyordum :KK70:. Diğer kitaplığımda da İthaki, Can yayınları ve Epsilon Olimpos vs diğer yayınlar olur 😂😂. Sanırım dayanamayıp önümüzdeki ay aynı kitaplıktan bir tane daha alacağım.

Merhabalar ♥️ kitap okuma alışkanlığımı geri kazanmak istiyorum ben de
Hoş geldiniz, burada hep kitap okuma alışkanlığı hem de satın alma alışkanlığı kazanıyoruz 😅🫶🏿

Başkanım yattın çıktın gözümüz aydın 😂 Kirpinin Zarafeti'ni bazen anlamıyorum bu normal mi yoksa cehalet seviyem mi yüksek 😂 okuyanlar yardımcı olursa çok sevinirim

Felsefi yönü ağır basıyor bazen. Kitap bitince tamamlanıyor o anlamadığın yerler. Ben bunu Usta ve Margarita'da yaşadım. Okurken bu ne diyor ya dedim ama bitirince kafamda oturdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X