- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim inşallah
Tebrik ederim çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahAğlatmak mı istiyorsun beni, kamooon
İnşallah çok teşekkür ederiimTebrik ederim çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Tebrik ederim Sağlıcakla kucağınıza alın .Ağlatmak mı istiyorsun beni, kamooon
Çok teşekkür ederimTebrik ederim Sağlıcakla kucağınıza alın .
Normalde turuncu kalbi kıskanırım, kıskanmadım bebişe kullanınca çok teşekkür ederim inşallah
İnşallah çok sağ ol
Selam kızlar güzel bir hafta olsun. Bir koşuşturmacaya başladım. Kızımı bakıcıya alıştırmaya çalışıyorum. Havalar ısındı arkadaşlarla dışarda çayımızı içip akşam da kocalarımız evde olmayınca evde devam ettik bu hafta misafir agirlayip bahar temizligine ufak bir giriş yapacağım. Bu arada kitap da okumaya çalışıyorum son bir ayım kaldı o da yoğun geçecek. Işe başlayıp düzenimi kurmak istiyorum ,o zaman daha rahat olacağım inaniyorumEki Görüntüle 3420594
Eki Görüntüle 3420595
Zinav Gölü - Tokat
Zinav Gölü, Reşadiye İlçesi'nin Yolüstü (Meğedün) Köyü'ne 3 kilometre uzaklıktadır. Gölün suları tatlıdır. Göl bir dere ve küçük sularla beslenir. Ortalama 1,5 kilometrekare alana sahiptir. Gideğeninden boşalan sular Kelkit Çayı’na ulaşır. Kenarlarında bataklık yerler yoktur. Ortalama derinlik 10-15 metre civarındadır.
Orman Bakanlığı’nca “Doğal Hayatı Koruma Sahası” olarak koruma altına alınan göl, çok sayıda kuş türünün yaşama alanı olduğu gibi göçmen kuşlar için de dinlenme ve konaklama alanıdır. Balıkçılık yapmaya müsait olan gölde sazan, yayın balığı, Japon sazanı ve kızılkanat (aynalı sazan) gibi balık türleri yaşamaktadır.
Zinav Gölü ve Kanyonu, İnkaya Mağarası, birçok hastalığa iyi geldiği söylenen Sülüklü Göl, Zinav Yaylası ve organik tarım yapılan Zinav Vadisi ile bölge tam bir doğa harikasıdır. Bölge özellikle yaz aylarında yerli ve yabancı turistlerce yoğun ilgi görmektedir.
Nisan ayının son haftasından herkese günaydınlar
@Eleadora
Life light
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
@Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Limonsuzzcay
@Istenmeyentuyy
@Etkili Eleman
@UcanSupurge
@mimesis
@-nemesis-
@Jawlensky
sevayd
@Atalanteda
@Kukrim
@Less-is-More
choccywhoccydoodah
@Natsume
Mrsay
@YEKTA31
@Aspasiaa
hande_buse
@ahestebirbeste
T Tutunamayanlar777
@Gelincik78
@CipisS
@rabbitgirl
@Papatyays
@_okyanus
@Feline
İnşallah kontes çok teşekkür ederimOrangegreysky canım hayırlı olsun, çok güzel bir hamilelik gecirip saglikla kucağına alirsin insallah