HPV 16,31,11

Cinsel hayatım yok sigara da içmiyorum ama pek umudum yok Valla ya

Bu arada zencefil zerdeçalıın bir çay kaşığını mı toplam kullandın bala o kadar koydum dedin ya ben süre koyuyorum ama her gün bir çay kaşığı toz zencefil ve zerdeçal koyuyorum yani her gün 1 kaşık koyuyorum tabi çoğu bardakta dipte kalıyor

Merhaba doktor bana hiçbir takviye vermedi. Bazı ilaçlar deneniyor ben vermiyorum dedi profesör 6. Aydaki smear sonucu ve hpv sonucu önemli dedi. Ona göre gebelik planlanacak. Sigara içiyorum maalesef stresten daha da arttırdım folik asit ve B12 kullanmaya çalışıyorum. Eczaneden imunex alayimndiye düşündüm. Ne bileyim günde bir bardak kefirin içine bir çay kaşığı çörek otu ile bir çay kaşığı saf polen koyup içiyorum:/ ne yapacağımı şaşırdım korkuyorum

Merhaba benim doktorum bana Ahcc ve deflagyn verdi ben onları kullandım. B12 d vitamini c vitami bunları hiç bırakmadım. Ben takviye gerek yok diyen doktorlara inanmıyorum bu virüs bağışıklık sistemini yüksek tutmazsan vücuttan gitmiyor sigarayı bende bırakamadım maalesef evet doğru 6 ay sonra yapılacak testlere bağlı ama birazda biizm elimizde bunu yenmek hiç birşey yapmadan ben gideceğini pek düşünmüyorum

Merhaba
2 yemek kaşığı bal
1 tatlı kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
Çok az da karabiber
Bunu küçük bir kavanozda yap macun gibi karıştır kıvamı macun gibi olacak
Sen bunları arttırıp 2 günlük yapabilirsin
Sabahları 1 tatlı kaşığı yiyeceksin okadar

Allah dan umut kesilmez.Olumsuz düşünerek olumsuzu kendine çekme…biraz olumlu düşün lütfen… bu virusü kapan ve negatife bir çok kadın var.Bizde kurtulacağız
Merhaba çok güzel yazmışsınız olumsuz düşünürsek olumsuzluk gelir. Bizler enazından başında yakaladık ileride dahada kötüsü olabilirdi doktorum bana sen kanser değilsin ddi cin 3 çıktığı ve hpv 16 olduğu halde. Erken tanı dedi.
Rabbim herkese şifa versin. Ben 6 ayda kurtuldum çok şükür birdahada yaşatmasın kimseye

Merhaba siz hamile misiniz

Ben zerdecal kullanmadom. Çörek otu yagı ve yeşilçay içtim

Bende siğil hiç yok. Direkt 16 olarak çıktı. Kadın doğumcum da vermedi jinekoloji onkoloji doktorum profesör de. Sigarayı bırakmak gerekiyor dediler. Ben de elimden geldiğince işte bakıyorum duruma göre. Ne bileyim stresli süreçler. Buna da şükür fark edildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…