Hpv 16 acill bakarmisiniz

merhaba durumunuz nedir şuan güncelleme verir misiniz? süreç nasıl ilerledi evreniz neydi yaşınız mesela bunlar önemli şeyler diye biliyorum. bilgilendirir misiniz?

merhaba durumunuz nedir şuan güncelleme verir misiniz? süreç nasıl ilerledi evreniz neydi yaşınız mesela bunlar önemli şeyler diye biliyorum. bilgilendirir misiniz?
Hangi evre anlamadım? Ben kanser değildim ki. Hpv idim, hpv 16 cin2 ile konizasyon oldum. Konizasyondan sonra biyopside cin3 olduğum ve tamamen cerrahi sınırların temizlendiği çıktı. 6 ay sonra kontrolde negatifi gördüm. Çok şükür geçti gitti bir sorunum zaten yoktu rutin muayenede öğrendim.
34 yaşındaydım ameliyat olduğumda. Şimdi 35im

hastamız 21 yaşında ve özeldeki bir doktor ona böyle bir şey söylüyor ''kanser oldugunu''. bu durumda ne yapacagımızı bilemedik ilk başta şimdi doktor arayışına geçtik tek doktorlar hallolanacak bir iş değil gibi duruyor.

Peki sonuç lazım bana sonucu atar mısınız? Bir bakayım ve size kendi doktorumu şiddetle öneririm. Çok genç 21 yaşa kadar indi mi ya hy?

Peki sonuç lazım bana sonucu atar mısınız? Bir bakayım ve size kendi doktorumu şiddetle öneririm. Çok genç 21 yaşa kadar indi mi ya hy?
sadece kız arkadaşımdan aldıgım bilgi buydu. sanırım kanser oldugumu öğrendim dedi... araştırmadan etmeden böyle yazması bizi de tedirgin etti direkt bu blog sayfası aklıma geldi. sonucunu attıgı zaman size dönerim

Tamam herkes hpvyi kanser sanıyır ama alakası yok. Bir de arkadaşınızdan şunu öğrenür misiniz? Anne tarafında kanser var mıymış?

genden gene geçmesinden kaynaklı erken yaşta görülmesi normal mi böyle? (sorayım)
Kanser anne tarafından gelir dedi doktorum.
Yaşı çok küçük kaç yıldır bir cinsel hayatı var çözemedim? Bu yaşta hpv kendiliğinden geçebiliyor diye biliyorum. Kanser ama ne kanseri

Yaşı çok küçük kaç yıldır bir cinsel hayatı var çözemedim? Bu yaşta hpv kendiliğinden geçebiliyor diye biliyorum. Kanser ama ne kanseri
kendisi direkt korktugundan bana da böyle söyledi sanırım. 21 yaşında ilişki sonrasında haftalarca aralıklı fazla kanamaları oluyordu. en son sabah karın ağrısıyla gittiğinde doktoru direkt öyle söylemiş. ama tek doktorla olacak durum değil. antalya da iyi bir doktor arayışındayız suan. Malesef devlet için sıra beklenilecek bir durum değil gibi duruyor.

yıl bile süren bi cinsel hayatımız yok 1-2 defadan sonra böyle oldu. Enfeksiyonuna ve temizliğine dikkat ediyordu. sanırsam genden gene yüksek olan bi durum

yıl bile süren bi cinsel hayatımız yok 1-2 defadan sonra böyle oldu. Enfeksiyonuna ve temizliğine dikkat ediyordu. sanırsam genden gene yüksek olan bi durum
Ya hu hpv testi yapmadan biyopsi almadan doktor nasıl böyle bi şey diyebilir? Bu mümkün değil ki. Siz İstanbulda mısınız? Benim doktorum çok iyidir. Prof. dr Samet topuz. Özel Osmanoğlu hastanesi var arayın söyleyin sıra çok oluyor kendisinde. Randevu alın. Sizi o aydınlatır ancak

malesef antalyadayız. gene de arasak ufak da olsa yardımcı olur mu?

iyi o zaman. hpv testlerinin 1 hafta sonra cıkacagını söyledi kız arkadaşım.
Doğrudur, özelde erken çıkar. Ama bebek durumunu da sorsun çünkü konizasyon yapılınca bebek tutmayabiliyor. Cin2yse yapmazlar yaşı çok küçük sağlıklı beslensin korunsun düzelir. Ama cin3se yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…