Hpv 16 acill bakarmisiniz

laleayse

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2025
297
63
13
29
Sonuctan anlayan varmi ona gore sonuc atacam cok korkuyorumm

Yaşınız kaç sizin? Doktor gördü mü bunu?

Benim sayfada sorun var bildirim mesajlar dusmuyo kusura bakma 29yasndym yok daha randevu pazartesiye vardi aldm ama sonucu merk ettm
Yani ne desem bilemedim. Doktorunun tedavisi olan konizasyonu muhakkak ol kurtulursun inşallah. Kanser başlangıcı yazmış ama yani çok yüzeysel lütfen korkma konizasyonla alırlar o lezyonu.
Ben de konizasyon oldum korkma endişelenme olur mu? Allahın izniyle tedavisi kolay olacak

Nasil bir tedavi uygulandi cok tesekkur ederim insalllah

Nasil bir tedavi uygulandi cok tesekkur ederim insalllah
Rahim ağzımı aldılar geçti gitti temizlendim çok şükür. Sizin de öyle yapacaklar çok basit bir ameliyat. Rahim ağzı zaten kendini yeniliyor. Siz lütfen kendinizi sakın heba etmeyin Allahın izniyle sağlığınıza kavuşursunuz ama yaşınız çok küçük. Anne tarafında kanser var mı sizin? Bu sonuç yanlış da olabilir belki çünkü asıl sonuç konizasyonda aldıkları parçanın raporunda çıkar

Biyopsi sonucu bu ben bu hpv olayini hic anlamadim icin neyden korkacam neye sevincem artik bilmiyorum sadece biraz arastirinca cin 2 cin3 un kotu oldugunu ogrendim ondan korktm sonra bebek de olmaya biliyoms onuda okudum dunyam yikildi resmen zaten kac aydir pskolojm iyi deil kurtaj oldum onu atlatamadan bunu ogrendim simdi tekrar bebek olursa olacaklari ogrendim hastaligami uzuleym onami uzuleym sasirdim

Cin2 cin3 sorun değil. Benim de cin3tü zaten. Ama orda bi karsinoma in situ yazıyor ya hah işte maalesef o tehlikeli. Siz kolposkopi olmuşsunuz bu onun sonucu. Şimdi bu sonuca göre leep ya da konizasyon olacaksınız.

Cin2 cin3 sorun değil. Benim de cin3tü zaten. Ama orda bi karsinoma in situ yazıyor ya hah işte maalesef o tehlikeli. Siz kolposkopi olmuşsunuz bu onun sonucu. Şimdi bu sonuca göre leep ya da konizasyon olacaksınız.
Peki bu islem yapildiktan sonra gecme olasiligi yuzde kac ve tekrar ediyomu bilgin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…