Sigarayı bırakmıstım ama tekrar tek tük icmeye basladım günde 2 3 tane de olsa zararı dokunduğunu biliyorum yeşil çaylarla vitaminlerle yesillikle nötrlemeye çalışıyorum ama tekrar bırakmaya calıstıgım günlerdeyim tesekkür ederimGeçmiş olsun leep olanlar daha kolay negatıf oluyor,yaşında gençmiş kolay atlatırsın ama sigarayı bıraksan keşke.Kan degerlerıne baktır dvit çinko magnezyum b12 bunlar eksikse tamamlayabılırsın.
Evet cin2 ve cin3 vardıGeçmiş olsun.. bende 2 hafta sonra leep olcam. Şunu merak ettim yaşın daha genç 24 yaşına kadar cinsel aktif olan herkeste var bu virüs dedi doktorum. Yani 24 yaşına kadar bi işlem yapmıyorlarmış. Doktor sana neden bu kadar erken önlem aldı sonucun CIN 3 mü?
Çok geçmiş olsun… benimde cin3 29 yaşındayım 2 hafta sonra leep olcam bende..Evet cin2 ve cin3 vardı
Hic korkmayın stres yapmayın kısa bir işlem zaten anlamıyorsunuz bile sadece sonrasında sızı oluyor o kadar beni tutmuslardı 1 gün kanamam olduğu icin o kadar içiniz ferah olsun simdiden çok geçmiş olsun insallah sizin de sonuclarınız temiz çıkarÇok geçmiş olsun… benimde cin3 29 yaşındayım 2 hafta sonra leep olcam bende..
Hic korkmayın stres yapmayın kısa bir işlem zaten anlamıyorsunuz bile sadece sonrasında sızı oluyor o kadar beni tutmuslardı 1 gün kanamam olduğu icin o kadar içiniz ferah olsun simdiden çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun… benimde cin3 29 yaşındayım 2 hafta sonra leep olcam bende..
2 doz aşımı yaptırdım 3.için zamanını bekliylrum cinsel hayatım hic yok zaten o konuda icim cok rahat takviye ilaçlar kullanıyorum ahccyi desteklemek icin günde 1 sigaram var bazen hic yok tamamiyle kesmeye calısıyorumLeep sonrası pozitif çıktığı olabiliyor ama çoğunlukla negatife döner. Eğer pozitif çıkarsa tekrardan leep planlanabilir. Gerek kalacağını sanmıyorum aşının tüm dozlarını tamamla, sigarayı lütfen bırak. Cinsel hayatında prezervatif ile korun bir süre. Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için… genel anestezi altında olcam ondan korkuyorum sanırım biraz… şehir hastanesinde olcam banada eğer kanaman olursa 1 gün tutarız dediler…Hic korkmayın stres yapmayın kısa bir işlem zaten anlamıyorsunuz bile sadece sonrasında sızı oluyor o kadar beni tutmuslardı 1 gün kanamam olduğu icin o kadar içiniz ferah olsun simdiden çok geçmiş olsun
Genel anestezi en iyisi uyanıyosunuz tüm her sey bitmiş oluyor içiniz rahat olsun insallah sonucunuz temiz gelirTeşekkür ederim güzel dilekleriniz için… genel anestezi altında olcam ondan korkuyorum sanırım biraz… şehir hastanesinde olcam banada eğer kanaman olursa 1 gün tutarız dediler…
Bende de cin 3 çıktı 30 yaşındayım Leep olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum doğurganlığa etki eder mi diye leep işlemi olup çocuk doğuran var mı acabaÇok geçmiş olsun… benimde cin3 29 yaşındayım 2 hafta sonra leep olcam bende..
Leepten çıkalı 5 saat oldu… lokal anesteziyle yapıldı. 10 15 dk falan sürdü. Ama sonrasında çok ağrım olduBende de cin 3 çıktı 30 yaşındayım Leep olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum doğurganlığa etki eder mi diye leep işlemi olup çocuk doğuran var mı acaba
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah hepimiz kurtuluruz bu virüstenLeepten çıkalı 5 saat oldu… lokal anesteziyle yapıldı. 10 15 dk falan sürdü. Ama sonrasında çok ağrım oldu
Teşekkür ederim canım. Bugün daha iyiyimÇok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah hepimiz kurtuluruz bu virüsten
Doğurganlığa bir etkisi yok bu işleminBende de cin 3 çıktı 30 yaşındayım Leep olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum doğurganlığa etki eder mi diye leep işlemi olup çocuk doğuran var mı acaba
Rabbim sağlıklı bir şekilde çocuğunuzu kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Yorum yapıp içimi rahatlattığınız için Allah razı olsun sizden. Rabbim işinizi gücünüzü rast getirsin inşallahDoğurganlığa bir etkisi yok bu işleminsadece rahim ağzı işlem sebebiyle kısalıyor. Haliyle hamilelik esnasında düşük/erken doğum gibi riskleri olabiliyor fakat yine de olasılık çok yüksek değil. Zaten hamilelik döneminde sürekli doktor kontrolünde olacaksınız. Doktor sürekli rahim ağzını ölçüyor olacak. Eğer risk görülürse serklaj yapılıyor. Ben de leep oldum, şu an 28 haftalık hamileyim ve hiçbir sorun yaşamadan geçiriyorum çok şükür. Erken doğum riskim olmadı ya da seklaja ihtiyacım olmadı. Zaten yapan doktor da mutlaka bu risklerden bahseder. Detaylı olarak sorarsınız. Yani hamile kalmakta bir etkisi yok, sonrası için yani hamilelikte bir etkisi az bir ihtimal de olsa olabilir.
Merhaba bende senin yaşındayım cin3 ten leep oldum 16 ve 18 tipini taşıyorum maalesef sürekli ya enfeksiyon ya da mantarla uğraşıyorum 3 doz aşımı oldum bugün 3.dozumu oldum hatta sende durumlar nasıl sonucun nasıl geldi ?Evet cin2 ve cin3 vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?