• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv 16 pozitifim

1 buçuk yılda kurtulamadim açıkçası 2 hafta önce konizasyon ameliyatı oldum bir ay önce hsil çıktı sonucum hpv 16 var tek çare konizasyon dedi doktor leep bile gerek görmedi çok ciddi dedi şuan korku içinde sonucumu bekliyorum
Önemli olan çözümün olması. İnşallah iyi sonuç alırsınız.

1 buçuk yılda kurtulamadim açıkçası 2 hafta önce konizasyon ameliyatı oldum bir ay önce hsil çıktı sonucum hpv 16 var tek çare konizasyon dedi doktor leep bile gerek görmedi çok ciddi dedi şuan korku içinde sonucumu bekliyorum
Bir an önce kurtuluruz inşallah.Bende randevu alıp gideceğim korkuyorum açıkçası.Bu süreçte takviye kullandınız mı,aşıları tamamladınız mı.Ben dün 3. Doz aşımı oldum

Evli olunca ilişkiyi kesmek çok zor gerçekten.Biz korunmalı olarak devam ettik ama ne kadar sağlıklı bir durumdu bilmiyorum açıkçası o da doktor tavsiyesiyle.Eşlere neden tedavi uygulanmıyor anlamıyorum gerçekten.Ben şimdi negatif olsam bile ilişki yaşarken illa aklıma gelecek bu durum

Evli olunca ilişkiyi kesmek çok zor gerçekten.Biz korunmalı olarak devam ettik ama ne kadar sağlıklı bir durumdu bilmiyorum açıkçası o da doktor tavsiyesiyle.Eşlere neden tedavi uygulanmıyor anlamıyorum gerçekten.Ben şimdi negatif olsam bile ilişki yaşarken illa aklıma gelecek bu durum
Evli olunca gerçekten büyük sıkıntı. Benim negatif çıktı sonucum şükür ki 7 ayda negatif olmuşum. İlişki yaşamaktan çok korkuyorum ve sadece ben aşımı oldum.

Back
X