• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV+16 VE LEEP SÜRECİ

2023 de hpv yaptmırtım yüksek tipli 56, kolposkopi yapalım dedi doktor yaptırmadım. 2024 de hiç kontrol yaptırmadım. 2025 de tip 56, 18 nisanda kolposkopi olucam
Merhaba
Kolposkopi yi nerede olacaksınız
Benimde 17sinde randevum var özelde de ilk kolposkopi+ecc olucak o yüzden anestezi alıcam sizin biyopsi olucak mı

2023 de hpv yaptmırtım yüksek tipli 56, kolposkopi yapalım dedi doktor yaptırmadım. 2024 de hiç kontrol yaptırmadım. 2025 de tip 56, 18 nisanda kolposkopi olucam
O zaman tip56 hpv hala duruyor sizde 3 yıl çok uzun süre atlatmak için bişeyler yaptınız mı aşı vitamin vs

Öncelikle herkese merhaba. Ufak bir bilgi iletmek isterim. Bu sitede herkes kend deneyim ve yaşadıklarını paylaşıyor bu çok güzel. Ancak herkesin yaşadığı senaryo ve deneyimleri kişiden kişiye farklılık gösterir. Bir başkasının hastalığı iyi veya kötüye gitse bile sizin de aynı şekilde iyi veya kötü olacağınız anlamına gelmez. Bazı yorumlara baktığımda bazı kişiler sanki bir doktpr gibi tıbbi konuşmalar yaparak bırada yorum yapıyor. Yaşanan deneyimi paylaşmak ayrı, ama burda reçete verip teşhis koyup yorum yazmak ayrı bir konudur. Kişinin tek muhattabı doktorudur. Burada ise sadece deneyim paylaşılmalıdır. Tavsiye veya teşhis koymak bizim işimiz değil.

Öncelikle herkese merhaba. Ufak bir bilgi iletmek isterim. Bu sitede herkes kend deneyim ve yaşadıklarını paylaşıyor bu çok güzel. Ancak herkesin yaşadığı senaryo ve deneyimleri kişiden kişiye farklılık gösterir. Bir başkasının hastalığı iyi veya kötüye gitse bile sizin de aynı şekilde iyi veya kötü olacağınız anlamına gelmez. Bazı yorumlara baktığımda bazı kişiler sanki bir doktpr gibi tıbbi konuşmalar yaparak bırada yorum yapıyor. Yaşanan deneyimi paylaşmak ayrı, ama burda reçete verip teşhis koyup yorum yazmak ayrı bir konudur. Kişinin tek muhattabı doktorudur. Burada ise sadece deneyim paylaşılmalıdır. Tavsiye veya teşhis koymak bizim işimiz değil
Öncelikle herkese merhaba. Ufak bir bilgi iletmek isterim. Bu sitede herkes kend deneyim ve yaşadıklarını paylaşıyor bu çok güzel. Ancak herkesin yaşadığı senaryo ve deneyimleri kişiden kişiye farklılık gösterir. Bir başkasının hastalığı iyi veya kötüye gitse bile sizin de aynı şekilde iyi veya kötü olacağınız anlamına gelmez. Bazı yorumlara baktığımda bazı kişiler sanki bir doktpr gibi tıbbi konuşmalar yaparak bırada yorum yapıyor. Yaşanan deneyimi paylaşmak ayrı, ama burda reçete verip teşhis koyup yorum yazmak ayrı bir konudur. Kişinin tek muhattabı doktorudur. Burada ise sadece deneyim paylaşılmalıdır. Tavsiye veya teşhis koymak bizim işimiz değil.
öncelikle gecmiş olsun sizde ki rahatlıkdan keske bende de azıcık olsaydı.Doktora bile gitmemişsiniz .Arkadaş neden negatif olamadıgınızı kendınce sorgulamış çözüm bulmak adına ama siz kötü niyetinizden farklı yerlere çekmişsiniz.Allah kalbinize güzellik hastalığınıza şifa versin.

Sevgili arkadaşım ben sana bir ithamda bulunmadım ki. Ben bu sitede açılan her konu başlığındaki teşhis koyan insanlar için yazdım. Sen neden üstüne alındın anlayamadım. Kendim için yazmadım yani ben bu eleştiriyi. Kendim ile alakalı değil yazdığım şey. Ayrıca kötü niyetli olduğumu nereden çıkardın onu da anlayamadım. Bu yorumun hiç olmadı.

O zaman tip56 hpv hala duruyor sizde 3 yıl çok uzun süre atlatmak için bişeyler yaptınız mı aşı vitamin vs
Aşımı bu ay oldum. 2 sene aksattım cünkü doktor konularından sıkılmıştım. Yanlış yaptım. Siteye cok sık giremiyorum ancak yanıt yazsbildim. Şimdi biyopsi sonucunu bekliyorum. Siz nasılsınız

Back
X