- 6 Şubat 2025
- 138
- 18
- 13
- 25
- Konu Sahibi aslihannnn8888
-
Bağırsaklarım pert oldu. 1 aydır geçmeyen ishalim var. Test yaptırdım enfeksiyon çıkmadı. Şimdi de kolonoskopi yaptırcam. Neyden korkuyorsun derken anlayamadım? 1. doz aşı olduktan sonra sende bir yan etki yaratmamış olabilir ama ben de bu tarz bir etki yarattı.Neyden korkuyorsun anlamadım? 3.doz oldum hiçbir yan etkisi olmadı.
Tükettim her gün ev yoğurdu yiyorum kefir de çok severim içiyorum yanında muz pirinç kayısı hoşafı olmuyor maalesef 3 doktora gittim en sonunda kolonoskopi dediler. Ben hayatımda böyle ishal yaşamadım ne yapsam yapayım düzelme yokKefir active yoğurt gibi probiyotikler tüketin 1 hafta düzenli kendine gelir
Aşının yan etkilerinde ishal yok aslında.Çok mu stres yapıyorsunuz psikolojikde olabilir.Bi arkadasımın annesi 6 aydır ishalmiş ne yaptılarsa geçmemış.İnşallah en kısa sürede düzelirsinizTükettim her gün ev yoğurdu yiyorum kefir de çok severim içiyorum yanında muz pirinç kayısı hoşafı olmuyor maalesef 3 doktora gittim en sonunda kolonoskopi dediler. Ben hayatımda böyle ishal yaşamadım ne yapsam yapayım düzelme yok
Stresim yok çokta rahatım aslında şuan bile yapmıyorum çünkü ishal dışında karın ağrısı mise bulantısı vs hiçbir semptomum yok enfeksiyonda çıkmadı kolonoskopide temiz gelirse bilemicem valla neden olduğunu. Ya korkum şu bağırsak toparlanmazsa bağışıklığım da düşer ve hpvyi vücuttan atmam zorlaşırAşının yan etkilerinde ishal yok aslında.Çok mu stres yapıyorsunuz psikolojikde olabilir.Bi arkadasımın annesi 6 aydır ishalmiş ne yaptılarsa geçmemış.İnşallah en kısa sürede düzelirsiniz
Prebiyotik ve bol su içmeyi ihmal etme.Kan değerlerine baktır ve eksikleri tamamla.Ahcc kullanabilirsinStresim yok çokta rahatım aslında şuan bile yapmıyorum çünkü ishal dışında karın ağrısı mise bulantısı vs hiçbir semptomum yok enfeksiyonda çıkmadı kolonoskopide temiz gelirse bilemicem valla neden olduğunu. Ya korkum şu bağırsak toparlanmazsa bağışıklığım da düşer ve hpvyi vücuttan atmam zorlaşır
Uzun süredir demir ve b12 folik asit takviyeleri kullandım. D vitamini hep içiyorum. Şu an sadece d ile devam ediyorum ve propolis arada suya karıştırıp içiyorum yeşil çay çörek otu yağ vs. Aslında beta glukan takviyesi almıştım ama o da dokundu bana bıraktım salt beslenme ile yoluma devam edicemPrebiyotik ve bol su içmeyi ihmal etme.Kan değerlerine baktır ve eksikleri tamamla.Ahcc kullanabilirsin
Demiri bırakalı baya oldu aslında 3 ay önce bitirdim gerçekten bilemiyorum sebebini ya antibiyotik ya aşıya bağlıyorum aşıya ve bilime güvenen biriyim ama tedirgin de etmiyor değil belki bana dokunduDemir ilacı bende bu durumu yapmıştı bıraktım geçti. Kullandıgın takviyelerede dikkat et bence, bitki çayı fazla tüketiyorsan azalt
Aşıyı doktor tavsiyesi ielmi oluyorsunuzNeyden korkuyorsun anlamadım? 3.doz oldum hiçbir yan etkisi olmadı.
EvetAşıyı doktor tavsiyesi ielmi oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?