Hpv belasi lutfen yardim edin

Cunku doktorum bakiresin smear testine gerek yok demisti bana o yuzden boyle yazdim
bekaret sebebiyle değil o , aktif cinsel hayatınız olmadığından bazı olasılıkları eleyip teste gerek görmediğinden.ille bakılması gerektiği durumlarda spekulum takılmadan smear testi yapılabilir.sorununuz için de özel hastanelerden ziyade eğitim araştırma hastanelerine gidin.

Bağışıklığınızı beslenmeyle düzeltin..Ari sütü,polen bulabilirseniz kullanın..
Ev yapımı yoğurt, kefir ..Sağlıklı sebze meyve tüketmeye çalışın.
Bağışıklığınızı düzelterek kurtulabilirsiniz yoksa sürekli yeniler..
Çok geçmiş olsun bu arada..
teşekkür ederim çok

bekaret sebebiyle değil o , aktif cinsel hayatınız olmadığından bazı olasılıkları eleyip teste gerek görmediğinden.ille bakılması gerektiği durumlarda spekulum takılmadan smear testi yapılabilir.sorununuz için de özel hastanelerden ziyade eğitim araştırma hastanelerine gidin.
30 yasindan kucuksen devlet bu testi karsilamiyor canim üzgünüm
malesef 22 yaşındayım :(

özel hastane çok pahalı o kadar param yok:( belki bir fikir alırım diye buraya yazmıştım teşekkürler yardımcı olduğunuz için sizin de dediğiniz gibi eğitim araştırmaya gideceğim

özel hastane çok pahalı o kadar param yok:KK43: belki bir fikir alırım diye buraya yazmıştım teşekkürler yardımcı olduğunuz için sizin de dediğiniz gibi eğitim araştırmaya gideceğim
özel hastanelerde tuvalete gitsen para isteyecekler.hem ben güvenmiyorum da özele.hastayı müşteri olarak görüyorlar.

Şimdiii, benim bildiğim siğil çıkaran Hpv tipi kanser yapmıyor. Eğer siğiller tedavi edilmezse ileride kanser riski var.
Ben siğillerimi elma sirkesiyle bitirdim, daha da çıkmadı. Tabi siz yine de doktora sorun. Ve bir enfeksiyon hastalıkları bölümüne gidip bütün cybh lara baktırın. Kadın doğum bölümünden de smear testi, vajinal kültür vs almalarını isteyin.
elma sirkesini nasil ve ne zamana kadar kullandınız?

Smear testiyle ilgili çok fazla yanlış bilgi var buna istinaden yazmak istedim. Arkadaşlar hpv her türlü cinsel temasla bulaşabilir. Oral seks, anal seks ve sürtünme de buna dahildir. Bir insanın bakire olması başka şey, bunları da yaşamamış olması başka şey. Bu yüzden kondomun da hpv’den korumadığı söylenir ki doğrudur. Doktora aktif cinsel hayatım yok/ bakireyim derseniz hiç bir türlü cinsellik yaşamadığınızı kabul eder. Sürtünme denen ilişki yöntemi hamilelik ya da AIDS, hepatit vs gibi hastalıklarla ilgili çok az risk oluşturur ama hpv sürtünme yoluyla kesinlikle bulaşabilir.

Çok teşekkür ederim, o zaman devlet hastanesinde başka bir doktora gidip hpv testi istediğimi söyleyeyim. Evet bağışıklık kuvvetli olunca çıkmıyormuş, imutor kullanıyorum iyi geliyor tavsiye ederim size de.. ilginiz için teşekkürler o zaman ben hiç özel hastaneye gidip 1000 tl vermiyeyim, eğitim araştırma hastanesine gideyim.
O dediğinizi bilmiyorum ama tavsiye için teşekkür ederim :) bağışıklık düşünce siğiller çıkıyor, tedavi ettirip bağışıklığı destekleyince hiç çıkmıyor. En azından günde bir bardak Kefir içsen fazlasıyla bağışıklığını desteklersin. Normal devlet hastanesine değil de eğitim ve araştırma hastanesine gitsen daha iyi olur diye düşünüyorum. Haydarpaşa hastanesine gidebiliyorsan oraya git. Orası çok çok iyi bir hastane.

Ten teması ile bulaşabilir, birleşme olmasına gerek yok.
Evet Hpv ten temasıyla bulaşabiliyor ama genelde nereyle temas ettiyse orada çıkıyor. Mesela benim doktorum oral yolla bulaşan hpvli bir hatasından bahsetmişti. Konu sahibi de sürtünme yoluyla ilişkiye girmiş zaten. Ki prezervatif olsa bile hiv değil ama Hpv virüsünün bulaşması çok yüksek ihtimal.

elma sirkesini nasil ve ne zamana kadar kullandınız?
Ben elma sirkesini seyrelterekte kullandım seyretmeden de. Bir fark yok ama siz seyreltseniz daha iyi olur. Üzerinden bayağı bir geçti ama İnternete yazsanız çıkar, şuan ne kadar süre kullandığımı hatırlamıyorum. Bende işe yaramıştı, hatta kronik mantar sorunumu da çözmüştü. Yine de bir doktora sorun derim.

Smear testiyle ilgili çok fazla yanlış bilgi var buna istinaden yazmak istedim. Arkadaşlar hpv her türlü cinsel temasla bulaşabilir. Oral seks, anal seks ve sürtünme de buna dahildir. Bir insanın bakire olması başka şey, bunları da yaşamamış olması başka şey. Bu yüzden kondomun da hpv’den korumadığı söylenir ki doğrudur. Doktora aktif cinsel hayatım yok/ bakireyim derseniz hiç bir türlü cinsellik yaşamadığınızı kabul eder. Sürtünme denen ilişki yöntemi hamilelik ya da AIDS, hepatit vs gibi hastalıklarla ilgili çok az risk oluşturur ama hpv sürtünme yoluyla kesinlikle bulaşabilir.
evet çok doğru bilgi vermişiniz. acaba doktorum siğil olduğu halde benden neden test istemedi? eğitim araştırma hastanesiydi. bende çıkan siğiller kanser yapar mı benim test yaptırma amacım bu açıkcası. sizin bilginiz var mı? onun dışında zaten çıkan siğillerden hpv olduğunu biliyorum ben yani, olup olmadığına dair bir test değil amacım, hangi tip olduğunu öğrenip kanser yapar mı bunu öğrenmek istiyorum

O dediğinizi bilmiyorum ama tavsiye için teşekkür ederim :) bağışıklık düşünce siğiller çıkıyor, tedavi ettirip bağışıklığı destekleyince hiç çıkmıyor. En azından günde bir bardak Kefir içsen fazlasıyla bağışıklığını desteklersin. Normal devlet hastanesine değil de eğitim ve araştırma hastanesine gitsen daha iyi olur diye düşünüyorum. Haydarpaşa hastanesine gidebiliyorsan oraya git. Orası çok çok iyi bir hastane.
vücut 1 sene sonra kendiliğinden temizlenip virüsü atıyormuş diye biliyorum. bu süreçte de bağışıklığımıza dikkat etmemiz gerekiyormuş. internette yalan yanlış çok bilgi var buraya yazmasam ben de boş yere para verecektim. bilgilenmek isteyen diğer arkadaşlarımız için de iyi oldu. ben de siğil çıkıyor görüntü açısından çok önemli değil ve zaten şu an yok fakat kanser yapar mı bundan çok çok korkuyorum. youtubede dinlediğim doktorlar siğil yapan tür kanser yapmaz diyor, birçok makale okudum orada da öyle yazıyordu, vücudumdan atma ihtimali bile benim için çok iyi, umarım kanser vs de olmam :(

Back
X