çoğaldıklarını pek anlamadım açıkçası. genital bölgemi incelerken fark ettim. öncesinde var mıydı yok muydu bilmiyorum.Benim siğillerime aşırı benziyor bunlar ben yaktırdım onları fakat yenileri hemen çıkmaya başladı hpv 16-18 ve diğerleri olarak pozitifim - sizde de şekiller böyle mi? büyüyüp çoğalıyorlar mı?
Anladımgoruntu olarak cok rahatsız edıcıler oncesınde yoktular bu yuzden sanırım yaktırmaya devam edecegım. sız ıstanbulda mısınız? hangı profesore gıttınız acaba bu teshıs ıcın?
Merhaba paylaşımınız 1 yıllık çözülemeyen derdimin tam teşhisi gibi oldu minnettarım size 2 sorum olacak bu teşhisten önce bir şikayetiniz varmıydı ağrı yanma vb. İkinci sorum bir tedavi önerildi mi şimdiden çok teşekürler şifalar diliyorum
Aynı sorunu yaşadığımızı düşünüyorum bana da fayda sağlaması için bunun vvp olduğunu teşhis edip söyleyen profesörün adını alabilir miyim
Kadın hastalıkları doktorları değil mi, artık çok tükendim o yüzden kesin olarak size söyleyen doktora gitmek istiyorumçapa tıptaki normal doktorlar dahil hepsi bu vvp yi biliyor.
prof. süleyman engin akhan da oldukça başarılı.
evetKadın hastalıkları doktorları değil mi, artık çok tükendim o yüzden kesin olarak size söyleyen doktora gitmek istiyorum
Bu genitaldekinin benzerleri dil altında da oluyormuş. Onun içinde kbb ye gitmiştim. Doğal demişlerdiEvet bende de bunlardan var ben doktora gittiğimde o bölgenin yapisi demisti ama ben hpvden şüpheleniyorum hatta dilimde de çıktı diye korkuyorum yine gidecem
Dilimin sağ tarafının az altında ağrılı Bi durum var bide ucunda sivilce gibi bise insallah hpv falan yokturBu genitaldekinin benzerleri dil altında da oluyormuş. Onun içinde kbb ye gitmiştim. Doğal demişlerdi
sizin adınıza sevindim. doç, prof doktora gösterseniz daha iyi olur aslındaCanim dilimdekine küçük bir yara dedi hpv falan demedi dilimin ucunu gösterdim ona da çok sıcak yiyip içiyorsan o yüzden olmus dedi insallah degildir doktor anlar sanirim
Küçuk bir ilçede yaşıyorum tek seçeneğim uzmandisizin adınıza sevindim. doç, prof doktora gösterseniz daha iyi olur aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?