Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 2019 da hpv31 çıktı. bu sene hpv 31 ve hpv 45. o nedenle seneye ne çıkacak korkusu kapladı içimi. Bu sabah yabancı dilde yazılanlara baktım. kesinlikle enfekte olsanız da olun, mevcut taşınan tiplere karşı da tedavi edici etkisi var, yazıyordu. keşke daha önce olsaydım diyorumBence de diğer tiplemeler yoksa digerleri için koruyuculuğu oluyor denildi bende sonuç bekliyorum olacağım aşı
Ankara’da doktor Polat dursuna sordum bi bayan önerdi burdan ii doktor bana tek doz 1000 tl dediler çok pahalı bende kendim alacağım eczaneden tandıgım bi eczane var orası ne kadarsa verir bilmiyorum çok pahalı ama olmak lazım diğer hpv tiplerini kapmamak adına erkeklere birsey yok olan bize oluyor yani çok saçma ama mecbur yaptıracazbende 2019 da hpv31 çıktı. bu sene hpv 31 ve hpv 45. o nedenle seneye ne çıkacak korkusu kapladı içimi. Bu sabah yabancı dilde yazılanlara baktım. kesinlikle enfekte olsanız da olun, mevcut taşınan tiplere karşı da tedavi edici etkisi var, yazıyordu. keşke daha önce olsaydım diyorum
2 gündür fiyat araştırması yaptım istanbul için. 696 tl tek doz.
ben 3 eczaneye sordum. pek fiyat farkı yok gibi. 1 lira farklı demediler. belki tanıdık indirim yapar bilmiyorum. erkek arkadaşım da aşı olacak. ama ben muhtemelen avrupa da 9 lu olacağım. onun fiyatı daha fazla 4500 e çıkıyor. ama gitmişken ondan olayım diyorum.Ankara’da doktor Polat dursuna sordum bi bayan önerdi burdan ii doktor bana tek doz 1000 tl dediler çok pahalı bende kendim alacağım eczaneden tandıgım bi eczane var orası ne kadarsa verir bilmiyorum çok pahalı ama olmak lazım diğer hpv tiplerini kapmamak adına erkeklere birsey yok olan bize oluyor yani çok saçma ama mecbur yaptıracaz
Keşke bizde öyle yaptırabilsekson durumu yazayım. yurt dışında arkadaşım kendi sigortası üzerinden doktoraya yazdıracak. gardasil 9 u yani.. orada ücretsiz çünkü bu aşı. çok az fark ödeniyormuş sanırım. sonra eczaneden alıp orada doktora vurduracağım. çok çok daha ucuza halledebileceğim şükürler olsun.
geçmiş olsun. umarım onda da çıkmaz bişey.Keşke bizde öyle yaptırabilsekBu arada benim simir temiz haftaya hpv sonucu ogrencem
Umarım çıkmaz şimdilik simir temiz gelmesi rahatlattı lezyon olmamasıgeçmiş olsun. umarım onda da çıkmaz bişey.
evet benim de doktorum mevcut tiplerin de ilerlemesini engellediğini söyledi. ilk dozumu oldum ikinciyi de 15 gün sonra olacağım.sadece biraz pahalı ama değer bence. ayrıca 23 ünde kolposkopim var dualarınızı bekliyorum canımlarmerhabalar.. hpv ile enfekte olup aşı olan var mı? şuan bende 2 tip var ama artık aşı olmayı düşünüyorum. doktora bugün sordum. aşı olmamı söyledi. mevcut tiplere de iyi gelir, dedi.
çok geçmiş olsun. bende ekimde ilk dozu olacağım. 1 saat önce biyopsi oldum bende. umarım sorunsuz geçer. benimki rahattı. sadece birşey var gibisinden dedi doktor. cin 2 mi dedim, onu patalog bilir dedi. ama sonuca kadar içini ferah tut dedi. yine de endişenlendirdi. umarım bişey çıkmaz. gerçi doktor değil asistanı yaptı.evet benim de doktorum mevcut tiplerin de ilerlemesini engellediğini söyledi. ilk dozumu oldum ikinciyi de 15 gün sonra olacağım.sadece biraz pahalı ama değer bence. ayrıca 23 ünde kolposkopim var dualarınızı bekliyorum canımlar