- Konu Sahibi pokahontas
-
Evet 2019da hpv verdim negatif geldi 2 ay öncede smear verdim o da negatif. Doktor yakarız dedi ama işlem yapmıyor anlamadım cocugum yok diye mi bilmiyorum artık. Ama 5 yıl öncesinde siğil(hpv) problemim vardı. Bu beni korkutuyor zatenSmear hpv testi yaptırdınız mı?
Bence tekrarlayın siz testleri bu yıl.içiniz rahat eder en azından.Evet 2019da hpv verdim negatif geldi 2 ay öncede smear verdim o da negatif. Doktor yakarız dedi ama işlem yapmıyor anlamadım cocugum yok diye mi bilmiyorum artık. Ama 5 yıl öncesinde siğil(hpv) problemim vardı. Bu beni korkutuyor zaten
Evet tekrarlayacağım. Bir de bisey sorcam doktora gidip diret kolkoskopi olmak istiyorum desem yapar mı? Yoksa önce hpv mi istiyorlarBence tekrarlayın siz testleri bu yıl.içiniz rahat eder en azından.
Smear testinizde problem varsa kolposkopi yapıyorlar benim bildiğim. Ama özeller yapar mı bilmiyorum.Evet tekrarlayacağım. Bir de bisey sorcam doktora gidip diret kolkoskopi olmak istiyorum desem yapar mı? Yoksa önce hpv mi istiyorlar
Başak şehir çam ve sakura hastanesinde jinekolojik onkoloji bölümünde var. Çok iyi cn
Canım smear hpv testi yaptırarak anlayabilirsinArkadaşlar erkek arkadaşım ile bir hafta önce birlikte olduk bir kez korunmasız ilişki yaşadık o esnada iki tane sigil fark ettim bilmiorum o an gördüm sorduğumda iki aydır çıktığını ama birbucuk yıldır ilişki yasamadığını söyledi şuan çok tedirginim banada gecmismidir hangi test ile anlarım lütfen bana bi bilgi verin kafayı yuycem
Smear negatif çıkınca yani ben virüsü tasimiyormu oluyor teşekkür ederimCanım smear hpv testi yaptırarak anlayabilirsin
Canım smear ın negatif olması virüsü tasımadıgın anlamına gelmez maalesef.. smear alırken hpv bakılmadıysa bunu bilemezsin. Hpv testi ile anlaşılır. Olup olmadığı tipi vsSmear negatif çıkınca yani ben virüsü tasimiyormu oluyor teşekkür ederim
Dikkate alicam teşekkür ederimCanım smear ın negatif olması virüsü tasımadıgın anlamına gelmez maalesef.. smear alırken hpv bakılmadıysa bunu bilemezsin. Hpv testi ile anlaşılır. Olup olmadığı tipi vs
Merhaba banada hpv 45 tanisi konuldu pandemi oncesi smear im temiz gelmisti hpv 45 ti benimde rahim agzimda yara var ara sira iliski esnasinda kanama yaptigi icin birde ara ara ucuklar cikiyordu sivilce gibi bunun uzerine gittigimde ogrwnmistim bnde simdi yeni smear verdim insALLAH temiz gelir sakin ol smearin temiz gelirse yaktirarak ya da dondurarak tedavi edilebilir bana da o onerildi simdi 1 ay smear sonucumu bekliyorum eger yakilmassa bagisikligini yuksek tut vucudun atacaktir virusuArkadaşlar, bu hpv olup rahim ağzı yarası olan var mı? Vajinal muayene oldugunuzda doktor yara var dedi mi size? Yoksa hicbir sikayetiniz olmadan mı hpv oldugunuzu öğrendiniz?
Geçen ay smearım temiz geldi. Ancak doktor yakmıyor bekleyelim gecebilir diyor. Ama gecmiyor fitil falan işe yaramıyor daha beter ediyo. Yalnız ben hpv pozitif değilim 2019 da test vermistim negatif geldi. Bundan tam 6 yıl önce pozitiftim. Vucudum atmıs olabilir ama bu rahim ağzı yarası neyin nesi anlamış değilim açıkcasıMerhaba banada hpv 45 tanisi konuldu pandemi oncesi smear im temiz gelmisti hpv 45 ti benimde rahim agzimda yara var ara sira iliski esnasinda kanama yaptigi icin birde ara ara ucuklar cikiyordu sivilce gibi bunun uzerine gittigimde ogrwnmistim bnde simdi yeni smear verdim insALLAH temiz gelir sakin ol smearin temiz gelirse yaktirarak ya da dondurarak tedavi edilebilir bana da o onerildi simdi 1 ay smear sonucumu bekliyorum eger yakilmassa bagisikligini yuksek tut vucudun atacaktir virusu
Canim sen yine baktir hpv. Tekrarlamis olmasin.Geçen ay smearım temiz geldi. Ancak doktor yakmıyor bekleyelim gecebilir diyor. Ama gecmiyor fitil falan işe yaramıyor daha beter ediyo. Yalnız ben hpv pozitif değilim 2019 da test vermistim negatif geldi. Bundan tam 6 yıl önce pozitiftim. Vucudum atmıs olabilir ama bu rahim ağzı yarası neyin nesi anlamış değilim açıkcası
Nagatif bir sey tekrar eder mi ki? Ketemde vermiştim testi. Negatifse 5 yılda bir alınıyor deniliyor.Canim sen yine baktir hpv. Tekrarlamis olmasin.
Bir de sizin smear sonucu neden 1 ay? Benim 1 haftada cıkmıstıMerhaba banada hpv 45 tanisi konuldu pandemi oncesi smear im temiz gelmisti hpv 45 ti benimde rahim agzimda yara var ara sira iliski esnasinda kanama yaptigi icin birde ara ara ucuklar cikiyordu sivilce gibi bunun uzerine gittigimde ogrwnmistim bnde simdi yeni smear verdim insALLAH temiz gelir sakin ol smearin temiz gelirse yaktirarak ya da dondurarak tedavi edilebilir bana da o onerildi simdi 1 ay smear sonucumu bekliyorum eger yakilmassa bagisikligini yuksek tut vucudun atacaktir virusu
Canım bağışıklık düşünce nüksedebilir demişti bana dr.Nagatif bir sey tekrar eder mi ki? Ketemde vermiştim testi. Negatifse 5 yılda bir alınıyor deniliyor.
Ozaman tamamen atılmıyor mu vücuttan bu illet yaCanım bağışıklık düşünce nüksedebilir demişti bana dr.
Merhaba banada hpv 45 tanisi konuldu pandemi oncesi smear im temiz gelmisti hpv 45 ti benimde rahim agzimda yara var ara sira iliski esnasinda kanama yaptigi icin birde ara ara ucuklar cikiyordu sivilce gibi bunun uzerine gittigimde ogrwnmistim bnde simdi yeni smear verdim insALLAH temiz gelir sakin ol smearin temiz gelirse yaktirarak ya da dondurarak tedavi edilebilir bana da o onerildi simdi 1 ay smear sonucumu bekliyorum eger yakilmassa bagisikligini yuksek tut vucudun atacaktir virusu
İşte bağışıklığı hep yüksek tutmak ...Ozaman tamamen atılmıyor mu vücuttan bu illet ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?