• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv işe giriş sağlık raporunda sorun çıkarır mı

Melisa Demir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2022
9
1
1
26
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık iki yıl önce hpv ye yakalandım ve halâ da atlatamadim bu yıl bazı konularda çok stres yaptığım için siğillerim tekrardan çıkmaya başladı. İşe girip çalışmak istiyorum ama sağlık raporunda hpv nin sorun olmasından korkuyorum acaba sorun olur mu sağlık raporunda çıkıyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen

Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık iki yıl önce hpv ye yakalandım ve halâ da atlatamadim bu yıl bazı konularda çok stres yaptığım için siğillerim tekrardan çıkmaya başladı. İşe girip çalışmak istiyorum ama sağlık raporunda hpv nin sorun olmasından korkuyorum acaba sorun olur mu sağlık raporunda çıkıyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen

Işe giruslerde hpv testinin istendigine hiç sahit olmadim

Kız idrar tahlilinde çıksa millet manyak ki rimel seklinde aleti bı yerine sokturmak için zevkine doktora gitsin😂😂
Kan ile de idrar ile de asla anlaşılmaz. İnanmıyorsan yaz google'a ondan duy
hpv testi neden istesinler?oldu olacak bekaret testi de verelim tövbe tövbe. :KK76:

Hpv yi nereden kaptın kız .çok mu hareketli cinsel hayatın?

Tammmm olarak nasil bir isten soz ediyoruz burada 😂😂😂

Birkaç sene önce bizim ofiste vardı Hpv'li biri gayet normal bir şekilde kayıtlı sigortalı olarak kurumsal bir firmada çalışıyordu yani neden sorun olsun ki? Yatırıp da bizi "sevecek" hali yoktu sonuçta 🤣🤣🤣🤣

Peki idrar tahlilinde çıkıyor mu acaba bir bilginiz var mı
Is tetkiklerinde genelde yapscsginiz usin sizde olusturacahi mesleki hastsliklara bakilir ornek veriyorum tekstil calisanlari icin solunum fonksiyon testi ve akciğer raporu onemlidir

Askeri meslekler icin farkli saglik kurumlari icin farkli

Ama hiv genelinde bakiyor hiv yoksa sizde dert etmeyin

Back
X