- 8 Mart 2025
- 14
- 3
- 1
- 20
- Konu Sahibi selmismimyok2
-
Sıcak bir duş al iyice yumuşasın orası eğer kıl dönmesi ise ihtihap aşağı iner, düzelmezse doktora git hemenMerhaba arkadaşlar, vajinamın kenarında bacak bitişiminin olduğu kısımda, derimin baya altında ağrılı bir sivilcem var sıktığımda iltihap akıyor, kıl kökü iltihabı da olabilir diye düşünüyorum ama cinsel yolla bulaşan bir hastalıkta olabilir diye karşıma çıkıyor googleda, hpv olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz çok korkuyorum, iltihap asla tamamen akmıyor derimin çok altında değişik bir kist gibi ama içinde iltihap oldugu kesin..19 yaşındayım..
Randevum 1 hafta sonra ama yine de çok korkuyorumŞüpheniz varsa doktora gidin aksatmayın. Konu yukarı çıksın die yazıyorum bilgim yok
Düzelmedi 1 aydır böyle canımda acıyor, inşallah kıl dönmesidir diye dua ediyorum, hpv çıkmaktansa, merak ettiğim konu hpv deri üstünde mi, yoksa altında mı oluyor?Sıcak bir duş al iyice yumuşasın orası eğer kıl dönmesi ise ihtihap aşağı iner, düzelmezse doktora git hemen
benim bildigim hpv bu sekilde olmuyor birden cok sigil oluyor vucutta ama siği
Googleden görsel bakabılırsınızDüzelmedi 1 aydır böyle canımda acıyor, inşallah kıl dönmesidir diye dua ediyorum, hpv çıkmaktansa, merak ettiğim konu hpv deri üstünde mi, yoksa altında mı oluyor?
Onlar daha çok et beni gibi deri yüzeyinde benim ki deri altında bir kitle baya büyük ve sıkınca iltihap akıyorGoogleden görsel bakabılırsınız
Dr randevusunu beklıceksınız o zaman dediğim gibi bilgim yok konu çıksın yukarı die yorum yaptımSiğil değil bu kesinlikle sivilce daha önce siğilimde olmadı doğrusu ne oldugunu bilmiyorum
Dr randevusunu beklıceksınız o zaman dediğim gibi bilgim yok konu çıksın zaten buraya yazma nedenim bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar ile iletişimde olmaktı Teşekkür ederim
Molloscom lezyonu olabilir, sakın sıkmayın daha çok yayılabilir, dermatoloğa gitmeniz öneririm.Merhaba arkadaşlar, vajinamın kenarında bacak bitişiminin olduğu kısımda, derimin baya altında ağrılı bir sivilcem var sıktığımda iltihap akıyor, kıl kökü iltihabı da olabilir diye düşünüyorum ama cinsel yolla bulaşan bir hastalıkta olabilir diye karşıma çıkıyor googleda, hpv olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz çok korkuyorum, iltihap asla tamamen akmıyor derimin çok altında değişik bir kist gibi ama içinde iltihap oldugu kesin..19 yaşındayım..
Teşekkür ederim, ama bu insanlarla ile yakınlaşınca kapabileceğiniz bir şey değil, ben en kötü durumu düşünüp stress yapıyorum her insanın yapabileceği gibi, Teşekkür ederimDoktora gitmeden mudahale etmeye calismayin, ellemeyin.
Saglik durumunu bilmediginiz veya tanimadiginiz insanlarla yakinlasmadan önce iyice düsünün.
Doktora gittim kıl kökü iltihabı dedi yani hpvde olabilirdim bunda kötü bir şey yokkDoktora gitmeden mudahale etmeye calismayin, ellemeyin.
Saglik durumunu bilmediginiz veya tanimadiginiz insanlarla yakinlasmadan önce iyice düsünün.
Hpv olduğunu düşünmüyorum, iltihaptır, çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar, vajinamın kenarında bacak bitişiminin olduğu kısımda, derimin baya altında ağrılı bir sivilcem var sıktığımda iltihap akıyor, kıl kökü iltihabı da olabilir diye düşünüyorum ama cinsel yolla bulaşan bir hastalıkta olabilir diye karşıma çıkıyor googleda, hpv olan arkadaşlar yardımcı olur musunuz çok korkuyorum, iltihap asla tamamen akmıyor derimin çok altında değişik bir kist gibi ama içinde iltihap oldugu kesin..19 yaşındayım..
Hpv olduğunu düşünmüyorum, iltihaptır, çok geçmiş olsun
Kötü birsey oldugunu söylemedim zaten, sadece dikkat edilmeli.Doktora gittim kıl kökü iltihabı dedi yani hpvde olabilirdim bunda kötü bir şey yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?